Skols Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 Tak sobie pomyslalem, ze milo by bylo rozpoznawac sie nawzajem na stoku. Ale jak to zrobic skoro nie znamy sie? Wiec moze byc tak zaprojektowac jakies naszywki, badz naklejki z logiem naszego forum ? Co wy na to? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! Ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! Swietna myśl!! Przyjme bilboard! na plecy GRATIS!) ale naprawde spoko ,może ktoś uzdolniony plastycznie podpowie jakie coby nie szpecić krajobrazów na nartkach;) pozdrowionka! gryźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rtgpsn Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! Naklejka forumowa na nartę - ciekawy pomysł Coś w rodzaju elity stoku i nie można by sie głupio zachowywc bo wszyscy by wiedzieli że to ren z FORUMA Jestem Za PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqva_99 Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! zgadzam sie, byloby wrecz zajebiscie!!!!!!!! TYlko jest pewien problem, a mianowicie kto sie tym wszystkim zajmie, powysyła itd. Chyba ze kazdy sam sobie kupi jakies literki takie jakie ustalimy wspolnie i wszyje do kurtki, ale pewnie znowu sie znajdzie sporo osob ktore nie chca niszczyc kurtek. Mimo wszystko jestem ZA!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqva_99 Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! napisalem poprzedniego posta bez wczesniejszego przeczytania pozostalych. JESTEM ZA NA NAKLEJKA!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 13 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! Problem tkwi w tym czy jest na forum ktos kto poza jazda na nartach umie cos fajnego zaprojektowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! Zupełnie bez sensu pomysł. Cała zabawa polega właśnie na tym, że się nie znamy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! po twoim identyfikatorze chyba możnabyło sie tego domyślic mr.jebaka (to ksywka od jakiś dotychczasowych twoich poczynań czy po prostu musisz się troszkę dowartościować???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqva_99 Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! sadze ze niekoniecznie trzeba cos wielkiego projektowac, moze ktos wpadnie przypadkiem w necie na jakas fajna ikonke narciarza i pod tym mozna by dac napis www.skionline.pl i byloby ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! Próbujecie powielać pomysł, który już od trzech lat funkcjonuje gdzie indziej ... szczęscia życzę ! Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! To idź sobie tam "gdzie indziej" ! Nie pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! Właśnie tam jestem ... Również bez pozdro ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! b.k. Monika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin-jasiu Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 Znak rozpoznawalny forum ! Kiedys byla naszywka jeszcze z podpisem Carving.com.pl, ale juz sie zdeaktualizowala. Zreszta wzor naszywki zostal przejety, wiec znak juz tez nie do ruszenia dla skionline. poz m-j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi