Xantes Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Byłem w intersporcie, gdy kupowałem te SL 11-tki. Tam facet polecił mi buty Dalbello Axion 8. Maja one regulację flexu 80-90 + jeszcze 2 inne. Wcześniej zaproponował mi Atomica H85 ale one kosztują prawie 1200zł. Dalbello kosztuje 900 (pozatym pod wzgl. wygody nie odstępują wiekami, tzn. Dalbello jest wygodny, ale atomic ciut wygodniejszy ). I teraz moje pytanie, czy nie wie ktoś, czy można je taniej kupić? Nie wiem też czy już ktoś w nich jeździł, bo to są buty z tego sezonu (tak mi się wydaje ) więc prosiłbym o opinię. To Tyle. Pozdro PS: Mam nadzieje, że macie jeszcze trochę sily w palcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 allegro.pl summit w katowicach bikershop w katowicach musisz jeździc i szukać ale wydaje mi sie z mozesz przedzwonić do summitu - tel znajdziesz w necie jak wpiszesz summit katowice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Z Dalbello lepiej poszukaj butów Proton 9 z zeszłego roku, w Krakowie mierzyłem takie i kosztowały 900 zł, bardzo fajnie zrobione, lepszy model od Axion, są nieco węższe więc lepiej trzymają stopę, jeśli ta wchodziła Ci do Atomica Hawka to tu też wejdzie, fajnie zrobione buty. Zobacz też w Intersporcie, ja kupiłem tam zeszłorocznego Salomona Impacta X7 za 800 zł (też flex 90), to na pewno lepsze buty od obu przez Ciebie wymienionych a i duzo tańsze, jeśli znajdziesz je i Ci podejdą oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xantes Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Kupiłem te Dalbello, miałem okazje wypróbować te Salomony, ale nie były tak wygodne jak Dalbello. Potem mierzyłem jeszcze tegoroczne, ale one kosztowały aż 1100zł. Więc wolałem zaoszczędzić te 200 zł, bo jeszcze rośnie mi noga. Ale jestem zadowolony, buty będą sprawne i tego sie trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Byłem w intersporcie, gdy kupowałem te SL 11-tki. Tam facet polecił mi buty Dalbello Axion 8. Maja one regulację flexu 80-90 + jeszcze 2 inne. Wcześniej zaproponował mi Atomica H85 ale one kosztują prawie 1200zł. Dalbello kosztuje 900 (pozatym pod wzgl. wygody nie odstępują wiekami, tzn. Dalbello jest wygodny, ale atomic ciut wygodniejszy ). I teraz moje pytanie, czy nie wie ktoś, czy można je taniej kupić? Nie wiem też czy już ktoś w nich jeździł, bo to są buty z tego sezonu (tak mi się wydaje ) więc prosiłbym o opinię. To Tyle. Pozdro PS: Mam nadzieje, że macie jeszcze trochę sily w palcach trzeba było odpisać jaki masz rozmiar nogi można było jeszcze coś zaoszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Axiony ok tyle że niskie podbicie mają poza tym model udany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi