michaś Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 5 godzin temu, Baartos napisał: Dokładnie...wystarczy wjechać do Zakopca i przed pierwszym rondem albo w okolicach dworca stoją miejscowi z ofertami noclegów 😂😂no ale jak ktoś.musi mieć...bookinga...to sorry😂😂😂😂😂😂 Jak ktoś potrafi szukać i korzystać z wielu zniżek które oferuje to booking wychodzi najtaniej i jest najpewniejszy co do oferty i faktycznego standardu. Jak ktoś woli się zdać na znanych z uczciwości zakopiańskich naganiaczy co im się dutki wyświetlają zamiast oczu to też ładnie. Dla każdego co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 On 2/14/2019 at 2:37 PM, mirekn said: Z jesieni 2018. Bus 3 pln. Teraz cena wciąż ta sama. Zresztą, jak zawsze - niezależnie czy się jedzie z Ronda czy z centrum. Nie widzę sensu dojazdu samochodem do ronda. Zwłaszcza, że przy rondzie busy są już mocno zatłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Na jutro...😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Napisz proszë jakie warunki zastaniesz na Kasprowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 Pozdro z Kasprusia jest mega😁 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 2 godziny temu, MAIKEL 1977 napisał: Pozdro z Kasprusia jest mega Ech, a mnie tam nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 1 godzinę temu, Maria napisał: Ech, a mnie tam nie ma ! No mnie niestety też nie ma ale moje Dziecko jest Pozdrawiam mirekn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 4 godziny temu, MAIKEL 1977 napisał: Pozdro z Kasprusia jest mega😁 ale jesteś wkurzający pozdrowienia i udanego szusowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 20 godzin temu, Sariensis napisał: Napisz proszë jakie warunki zastaniesz na Kasprowym. Jak dla mnie petarda😋 TWARDO no i te widoki+ zero wiatru 😀 3 godziny temu, Maria napisał: Ech, a mnie tam nie ma ! No dzisiaj wszystko zagrało jak należy😊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 24 minuty temu, MAIKEL 1977 napisał: Jak dla mnie petarda😋 TWARDO no i te widoki+ zero wiatru 😀 No dzisiaj wszystko zagrało jak należy😊 I wlaśnie tym mnie wkurzasz ;), również uwielbiam Kasprowy, tylko w ferie obawiam sie ciagle dzikich tlumów, zwlaszcza przy wysiadaniu z krzesla 4, warunki bajeczne, może jeszcze wytrzymaja do po feriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 7 godzin temu, MAIKEL 1977 napisał: Pozdro z Kasprusia jest mega😁 Ale wymiatasz Maikel w tym sezonie! Aż miło! A Kasprowy? Bajka!!!! Naszła mnie ochota żeby się tam wybrać! Może pod koniec marca? Pozdro i oby pogoda jak najdłużej dopisała! 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 7 godzin temu, MAIKEL 1977 napisał: Petarda Trochę fotek z dzisiaj. Dziecko potwierdza petarda, nawet Andrzej Bargiel po trasach pomykal Nie ma sprawiedliwości na świecie Pozdrawiam mirekn 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 Dnia 15.02.2019 o 09:57, laryzbyszko napisał: Poza tym polecam sprawdzać Booking jako dobry, statystyczny benchmark tłoku w danej miejscówce, w danym czasie. Booking właśnie chce, żebyś tak myślał i w to wierzył...i jak widać nieźle mu idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 Andrzeja nie widziałem za to miałem przyjemność oglądać w akcji Jagnę Marczulajtis🤭 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 (edytowane) 12 godzin temu, mirekn napisał: Nie ma sprawiedliwości na świecie Oj nie ma... Ale tam będzie się dało jeździć do maja, a nawet dłużej (toury) Edytowane 19 Luty 2019 przez Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laryzbyszko Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 11 godzin temu, mifilim napisał: Booking właśnie chce, żebyś tak myślał i w to wierzył...i jak widać nieźle mu idzie Słyszałeś o czymś takim jak ekstrapolacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 1 godzinę temu, MAIKEL 1977 napisał: Andrzeja nie widziałem za to miałem przyjemność oglądać w akcji Jagnę Marczulajtis🤭 teraz to już całkowicie przegiąłeś tymi fotami ;), chyba Cie dodam do czarnej listy hehe, udanego szusowania na najlepszej górze w Polsce, tak mnie wkurzyłeś, że chyba zasilę swój pklpass ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 PKLpass doładowany na sobotę, gdyby ktoś się wybierał to do zobaczenia @MAIKEL 1977 powinien pracować w marketingu PKLu ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 2 godziny temu, MAIKEL 1977 napisał: tam naprawdę jest tak stromo że trzeba jechać ześlizgiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 trzeba, jak się ma odrętwiałe kończyny ze strachu, to takie reakcje są zupełnie naturalne, to bardziej psychika niż realne warunki, na Łomnickie Sedlo jest dokładnie tak samo, stoi szpaler myślących czy się da, czy może jednak nie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Jak było to przepraszam. Będziesz chciał/a zjechać to będziesz musiał/a sobie wejść http://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,24475574,bez-porozumienia-w-tatrach-kasprowy-wierch-nie-dla-narciarzy.html Pozdrawiam mirekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Państwowa firma z państwową firmą przed państwowym sądem, za państwowe pieniądze. Bareja by tego nie wymyślił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 A niech zamykają. Jak się zrobi głośna afera to był przyjdzie Kaczor na kocie cały na biało i nie dość że zażegna spór to jeszcze mam nową kolejkę dorzuci. Oczywiście przed następnymi wyborami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Dzisiaj ma Kasprowym pogoda i warunki idealne, rano -16 i lampa, umiarkowana liczba narciarzy, @MAIKEL 1977 Nie tylko ty masz warun na Kasprowym, zresztą popatrz co dzisiaj dała najlepsza gòra w Polsce. P.S. Dziś zabrałem na Kasprowy mojego bratanka, stwierdził ze tutaj to tak jakby od nowa uczył się jeździć na nartach i chyba coś w tym jest :), poza tym był zachwycony, choć na pierwszym przejeździe goryczkową, nieco przerażony, potem już było lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Piknie panie, no i cieszę się że WARUN się UDAŁ🤭pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi