Bończa Napisano 30 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Dziękuję licznej ekipie, która z daleka dojechała na Kasprowy. Było sympatycznie. Miło poznać było. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Dziękuję licznej ekipie, która z daleka dojechała na Kasprowy. Było sympatycznie. Miło poznać było. Mamy właśnie przerwę Rafale. Pozdrawiamy z Goryczkowej i do zobaczenia na dole :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 30 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Chyba Was kamera uchwyciła. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Dziękuję licznej ekipie, która z daleka dojechała na Kasprowy. Było sympatycznie. Miło poznać było. A to długo razem pojeździliście:tongue::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 no , ja już w domu:smile: Dzięki wszystkim za świetne towarzystwo , wspólne nartowanie i pogaduchy . Krótko mówiąc : WARTO BYŁO DZISIAJ WSTAĆ O 4,30 RANO :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Aklim a gdzie relacja o zdjęciach nie wspomnę,zaś cza liczyć na Mariusza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Aklim a gdzie relacja o zdjęciach nie wspomnę,zaś cza liczyć na Mariusza :-) Zaczekaj chwilkę, będzie słup zdjęć wyższy jak cały Kasprowy, a relacja dłuższa niż trasy na nim:biggrin: I ucz się egoisto:tongue:, bo Ty tylko jazda na nartach, a gdzie zdjęcia dla ludzkości:rolleyes::, a relacja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Chłopaki nie mogą dojść do siebie po dzisiejszym nartowaniu dlatego zero odzewu, relacji :. Co tam dzisiaj się wydarzyło? :tongue: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 (edytowane) Jakie warunki panowały dzisiaj na Kasprowym i nastroje wśród fantastycznej ekipy forumowiczów może świadczyć zdjęcie Janosika spod Skrzycznego. Pozdrowienia dla całej ekipy, szerokiej drogi, ja już w domu.I jeszcze kilka zdjęć dla zachęty: Ciekawsze relacje pojawią się zapewne później, co niektóre obiektywy kamer były dłuższe od moich Blackey`i. Edytowane 30 Marzec 2014 przez Góral spod Skrzycznego 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Jakie warunki panowały dzisiaj na Kasprowym i nastroje wśród fantastycznej ekipy forumowiczów może świadczyć zdjęcie Janosika spod Skrzycznego. [ATTACH=CONFIG]15100[/ATTACH] Pozdrowienia dla całej ekipy, szerokiej drogi, ja już w domu. kurna Darek w którym momencie Ty się tak roznegliżowałeś ? :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 No pieknie góralu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 (edytowane) Po powrocie z Goryczkowej z buta pod tą górę nie mogłem się powstrzymać: Edytowane 30 Marzec 2014 przez Góral spod Skrzycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 (edytowane) Aklim a gdzie relacja o zdjęciach nie wspomnę,zaś cza liczyć na Mariusza :-)nie będę odbierał chleba Mariuszowi :wink:a poza tym mnie to jakieś słabe te zdjęcia wyszły:smile:zobaczcie sami : o , a stamtąd zjeżdżałem:angel: Edytowane 30 Marzec 2014 przez aklim 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Jakie warunki panowały dzisiaj na Kasprowym i nastroje wśród fantastycznej ekipy forumowiczów może świadczyć zdjęcie Janosika spod Skrzycznego. [ATTACH=CONFIG]15100[/ATTACH] A co Ty nieogolony do zdjęcia : :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 I ucz się egoisto:tongue:, bo Ty tylko jazda na nartach, a gdzie zdjęcia dla ludzkości:rolleyes::, a relacja... Do mnie pijesz :tongue: Toć relacja ze zdjęciami była na bieżąco,nie będziem już truć dupy chłopakom Andorą ::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 A to długo razem pojeździliście:tongue::stupid: Ja z młodym skończyłem 0 17.00. Wytrzymałem 9 godzin na nartach, chyba 2 tys. m npm i wasze towarzystwo tak działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 No mnie się również udało dotrzeć do domu w jednym kawałku.Niestety trochę to długo trwało bo pod Bieruniem postałem w korku bo jakiś nieszczęśnik motocyklista do domu nie dojechał:frown:: Z tego miejsca chciałem wszystkim obecnym podziękować za super nartowanie.Pogoda i ludziska dopisali bombowo.Tu parę fotek: Pozdrawiam.PS: filmik poskładam później. Mariusz upadek się nagrał i to całkiem fajnie:wink: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Pogoda i ludziska dopisali bombowo. coraz bardziej was nie lubię : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 coraz bardziej was nie lubię : każdy miał szansę:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Super było, ale sie skończyło.Fajnie było poznać się w realu.Bo oprócz nart towarzystwo bardzo się liczy.To był pełny spontan i chociaż wielu z nas musiało kilkaset kilometrów przejechac to udało się.Bończa, Zakopiańczyk też oczywiście był.Dziękuję wszystkim za spotkanie.Byliśmy my czyli Aklim, Andy-w z synem, Bończa, Bumer, Góral spod Skrzycznego z synem, Marboru z "Różowymi Portkami", Piotr_67.Jeśli kogoś pominąłem to wybaczcie, ale słońce to mi dzisiaj przygrzało w kask mocno. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 .... Bo oprócz nart towarzystwo bardzo się liczy..... dokładnie tak a dzisiaj towarzystwo było bez zarzutu :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 każdy miał szansę:smile: niestety nie :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 niestety nie :sorrow: to może następnym razem się uda bo w sumie takie spontany są najlepsze:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 to może następnym razem się uda bo w sumie takie spontany są najlepsze:smile: pewnie. tsza być dobrej myśli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 niestety nie :sorrow: Niestety... :sorrow: Po cichu liczę na majówkę,ale nie wiem czy kolanko zdąży wyzdrowieć... :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi