witek52 Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Rewolucja na stokach Tatr Tytuł wiele obiecujący, ale z artykułu wynika, że znowu góra urodziła mysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Przestały mnie interesować narciarsko Polskie Tatry kilka lat temu i na razie nie zmieni to nawet te "powiększenie" tras . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Na początek dobre i to,ale: 1.Czy i kiedy będzie zmodernizowana/przebudowana kolej krzesełkowa na Goryczkowej? 2.Czy powstanie jakieś wygodne połączenie między kotłami(miał być tunel)? 3.Czy kiedyś przejazd gondolką będzie wliczony w karnet? 4.Czy kiedyś doczekamy się większej ilość opcji karnetów,jak na Chopoku? 5.Czy doczekamy się darmowych skibusów i parkingów? :confused: O naśnieżaniu nie wspominam,bo to już "wyjaśnione",tym bardziej o oświetleniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 oddałbym im za darmo te zwały, co leżą w Warszawie... niech tylko jakimś tirem po to przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Panowie przecież ten artykuł już był dzisiaj w wątku o Kasprowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Johnny Odpowiedzi na Twoje pytania są następujące: Na początek dobre i to,ale: 1.Czy i kiedy będzie zmodernizowana/przebudowana kolej krzesełkowa na Goryczkowej? Nie będzie 2.Czy powstanie jakieś wygodne połączenie między kotłami(miał być tunel)? Nie powstanie 3.Czy kiedyś przejazd gondolką będzie wliczony w karnet? Nie będzie 4.Czy kiedyś doczekamy się większej ilość opcji karnetów,jak na Chopoku? Nie 5.Czy doczekamy się darmowych skibusów i parkingów? Nie :confused: O naśnieżaniu nie wspominam,bo to już "wyjaśnione",tym bardziej o oświetleniu... Do zobaczenia na GÓRZE pzdr misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Misal :eek: za te Twoje pesymistyczne odpowiedzi to powinieneś czerwońca dostać :D Oczywiście wszyscy wiemy w czym jest problem i pewnie jeszcze długo nic się nie zmieni. Moim zdaniem to i tak duży sukces jeżeli faktycznie zostaną otworzone strefy freeride. Chętnie kiedyś spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Misal :eek: za te Twoje pesymistyczne odpowiedzi to powinieneś czerwońca dostać :D ... Michał, wiesz przecież, że kocham Górę To nie są wizje pesymistyczne tylko realistyczne. Rejonu Kasprowego nie powiększysz Ja i tak tam jadę na Wielkanoc, z Darkiem i Johnnym jestem umówiony kilka dni wcześniej. Przyjeżdżasz ? pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 (edytowane) Michał, wiesz przecież, że kocham Górę To nie są wizje pesymistyczne tylko realistyczne. Rejonu Kasprowego nie powiększysz Ja i tak tam jadę na Wielkanoc, z Darkiem i Johnnym jestem umówiony kilka dni wcześniej. Przyjeżdżasz ? Wiem, wiem !!! Stąd te roześmiane buźki w moim poście Co do spotkania przed wielkanocą to jeśli tylko czas pozwoli bardzo chętnie przyjadę się z Wami spotkać. Jak do tej pory moje doświadczenia z Kasprową Górą są raczej pozytywne więc nie mam objekcji co do tego miejsca. Ostatni raz jak z Bończą wybraliśmy się na Górę było tak: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=72086#post72086 Pojeździliśmy aż miło!! Pozdr/Michał Edytowane 12 Styczeń 2010 przez SKIer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Ja i tak tam jadę na Wielkanoc, z Darkiem i Johnnym jestem umówiony kilka dni wcześniej. Przyjeżdżasz ? pzdr misal zapytam nieskromnie : mozna się dołączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 zapytam nieskromnie : mozna się dołączyć ? No pewnie pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Szczytem marzeń byłaby wymiana krzesła na Goryczkowej na szybsze - to chyba nie jest takie niemożliwe. Co do stref zaznaczonych na mapce to akurat ta od strony Goryczkowej przebiega w rejonie bardzo mocno narażonym na lawiny. Z tego miejsca kiedyś poszła taka lawina, że ze stojącego znacznie poniżej schroniska prawie nic nie zostało, nawet w pamięci najstarszych górali:D. Moi znajomi też tam podcieli kiedyś fajną lawinkę ale mieli dużo szczęscia. Znaczy, że trzeba tam mocno uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Komunikat TPN Komunikat TPN:http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3445 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Wczoraj widziałem w "Panoramie" TVP2 oburzenie ekologów ,już zaczynają ponowną kampanie przeciwko-czyli te uzgodnienia społeczne;):eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 (edytowane) Johnny Odpowiedzi na Twoje pytania są następujące: do zobaczenia na GÓRZE! pzdr misal _________________ Ma się rozumieć,do zobaczenia na GÓRZE! zapytam nieskromnie : mozna się dołączyć ? Pytanie zupełnie zbędne ,jak najbardziej ZAPRASZAMY! --------------------------------------------------------- Może ktoś jeszcze dołączy?jeśli uzbieramy 20 osób,to możemy sobie zarezerwować gondolkę na konkretną godzinę! Edytowane 12 Styczeń 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 (edytowane) To zakładam wątek: Dwudniowe, weekendowe, wyjazdowe WZF pod Tatrami. Na ten temat piszemy tutaj -> pzdr misal _________________ Edytowane 12 Styczeń 2010 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 To zakładam wątek: Dwudniowe, weekendowe, wyjazdowe WZF pod Tatrami. Na ten temat piszemy tutaj -> pzdr misal _________________ Zastaniawiam się tylko ,czy nie będzie przeszkadzać ,to spotkanie wyjazdowe WZF pod Tatrami: ŚWISTAKOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Zastaniawiam się tylko ,czy nie będzie przeszkadzać ,to spotkanie wyjazdowe WZF pod Tatrami: ŚWISTAKOM Jak podejdziecie ich z cicha i bez rozgłosu to może ekolodzy nie zdążą im donieść i Was/Nas nie zauważą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Zastaniawiam się tylko ,czy nie będzie przeszkadzać ,to spotkanie wyjazdowe WZF pod Tatrami: ŚWISTAKOM Będą mogły Wam/nam (?- jeśli uda mi się dołączyć) nagwizdać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 na stronie PKL-u dołożyli kamerke z dolnej stacji gąsienicowej, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 18 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2010 Więcej tras dla narciarzy http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/news/wiecej-tras-dla-narciarzy,1426422,220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 chodzą chłopaki i śniegu szukają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 a nasz Pan mowił.......szukajcie a znajdziecie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Powoli coś cienko widzę mój wyjazd na Kasprowy w termnie 13-19.02... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Dobra wiadomość dla narciarzy Otwarcie wyciągu to z pewnością dobra wiadomość dla narciarzy /© Bauer1 godz. 20 minut temu Pierwszy z wyciągów krzesełkowych na Kasprowym Wierchu - w Kotle Gąsienicowym - w końcu zaczyna jeździć. Na jego otwarcie narciarze musieli czekać prawie dwa miesiące. Skąd tak duże opóźnienie? Wszystko przez śnieg, a konkretnie jego zbyt małą ilość - informuje w swoim dzisiejszym wydaniu "Dziennik Polski". http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/zakopane/news/zakopane-dobra-wiadomosc-dla-narciarzy,1433259 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi