JC Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Pod jednym z naszych artykułów można przeczytać następujący komentarz: Jakie pół godziny !!! Ja stałem w tym dniu od ponad godzinę !!! No chyba że autor tego artykułu wciskał się jak wielu chamów jakich spotkałem oczekując w kolejce. Pozdrawiamy autora Redakcja skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Komentarze ... Jakie pół godziny !!! Ja stałem w tym dniu od ponad godzinę !!! No chyba że autor tego artykułu wciskał się jak wielu chamów jakich spotkałem oczekując w kolejce. Bez komentarza:mad: Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Pod jednym z naszych artykułów można przeczytać następujący komentarz: Jakie pół godziny !!! Ja stałem w tym dniu od ponad godzinę !!! No chyba że autor tego artykułu wciskał się jak wielu chamów jakich spotkałem oczekując w kolejce. Pozdrawiamy autora Redakcja skionline.pl Jacek - podaj linka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Mysiek zapytał wcześniej , Ja też poproszę pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Jacek - podaj linka ... Mysiek zapytał wcześniej , Ja też poproszę pzdr misal http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3380 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Widać wyobraźnia niektórych jest bardzo ograniczona... Kto się wykazał rano refleksem,nie musiał stać zbyt długo w kolejce i nie musiał być chamem. Poza tym po południu chwilami kolejka nie była zbyt długa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 fajne są wszyscy by chcieli mieć wszystko na tacy (ten od reklamy to ze stożka ) wystarczy trochę poszukać i wszystko sie pojawi a w dniu kiedy to było kręcone to nie było żadnych info nawet na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Dżej Si, Spoko Pamiętaj, że zawsze mogą wyciągnąć dziadka z Wehrmahtu, akcje Orlenu i parę innych kwiatków. "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" I.Krasicki i tego motta trzymaj się w pracy dziennikarskiej. Psy szczekają, karawana idzie dalej - tutaj autora nie pamiętam pzdr misal P.S. Reportaże spoko. Mam 6 tygodni na opanowanie technologii VOL (video on lapciak (lapciak za mysiaukiem) ) to może z Soelden coś Tobie podeślę. _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi