JC Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 (edytowane) Dzisiaj wybrałem się do Wisły aby sprawdzić jakie warunki panują na trasach Raport narciarski Wisła 26.12.2009 Edytowane 27 Grudzień 2009 przez JC 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Żadnych komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 U MNIE TO NIE IDZIE wiec nie komentuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 U MNIE TO NIE IDZIE wiec nie komentuje:( Faktycznie. YouTube ma chyba jakieś problemu, bo wczoraj wszystko działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Wgrałem film ponownie. powinno już działać. Proszę o informację, czy u Was się odtwarza? Raport narciarski Wisła 26.12.2009 7ZpIwrYJteI 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Tak - chodzi juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Dzisiaj idzie super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Jacku wszystko już chodzi, dzięki za relację i jak dla mnie na Stożku warunków narciarskich brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Ja ostatnio dostałem bencki, więc wolę nie komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Żadnych komentarzy U MNIE TO NIE IDZIE wiec nie komentuje:( Wczoraj miałem ten sam problem - niby się ładowało ale nie szło. Dziś już wszystko wpożo! Stożek... coś mi to przypomina... ,niby to chyba najwyżej położona stacja we Wiśle,a w ogóle sobie nie radzą z tym naśnieżaniem. Widać,że Soszów,a zwłaszcza Nowa Osada,zdecydowanie potrafią sobie radzić z trudnymi warunkami.Zresztą z powodu pana w kasie spokrewnionego genetycznie z żółwiem,nie oddałem karnetu na Nową Osadę i... nie żałuję!Na pewno zagoszczę tam jeszcze nie raz!Gdyby nie choroba(oczywiście na urlop musiała się przyszfendać :mad:) ,to już wczoraj i dziś bym szusował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Ja ostatnio dostałem bencki, więc wolę nie komentować Obal Nieeeeee:eek: Proszę komentuj Plisssss Przecież ja się uczę, więc każda krytyka jest dla mnie ważna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Raport Wisła - zdjęcia Dodałem jeszcze zdjęcia z Wisły: - Stożek - http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=607&g_numer_zdj=1 - Soszów - http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=609&g_numer_zdj=1 - Nowa Osada - http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=608&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 U mnie tez wczoraj zero youtube, a dzisiaj śmiga. Mimo, że nic nie mogłem zobaczyć to zdecydowałem się dzisiaj na ... Żar. Porównałem empirycznie warunki te na Żarze z tymi filmowymi w Nowej Osadzie i wyszło na to, że są identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Obal Nieeeeee:eek: Proszę komentuj Plisssss Przecież ja się uczę, więc każda krytyka jest dla mnie ważna! Do tego gościa co prowadzi losowanie LOTTO to Ci jeszcze trochę brakuje:p A tak poważnie to było bardzo poprawnie,brakowało mi tylko komentarza na koniec relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 jest bardzo ok a na stożku to nikt nie chciał skomentować warunków do jazdy ale przynajmniej na stronie mają napisane że trasy zamknięte "zbyt trudne warunki". ja bym powiedział tak jak johny tam nie ma wcale warunków http://stozek.narty.pl/ Jacku a byłeś może w istebnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Dobra robota. Respect! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Jacek: da się dodać podwójną reputację za jednego posta? Super sprawa z relacją ! A co mnie "dziwi" - warunki na nasłonecznionym na maksa stoku na N.Osadzie i na zacienionym Stożku ... chcieć znaczy móc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Przydatny raporcik, fajnie przygotowane oby więcej takich relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Dziękuje za uwagi! Są dla mnie bardzo cenne. Relacji będzie więcej, przynajmniej z rejonu Bielska i mam nadzieję, że ich jakość będzie się poprawiać w miarę jak reporter Dżej Si będzie nabierał wprawy w gadce i kamerowaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Dziękuje za uwagi! Są dla mnie bardzo cenne. Relacji będzie więcej, przynajmniej z rejonu Bielska i mam nadzieję, że ich jakość będzie się poprawiać w miarę jak reporter Dżej Si będzie nabierał wprawy w gadce i kamerowaniu ... Zawsze możesz skorzystać z usług przypadkowo spotkanych ekspertów,profesjonalnych reporterów... :D:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Obal Nieeeeee:eek: Proszę komentuj Plisssss Przecież ja się uczę, więc każda krytyka jest dla mnie ważna! W takim razie będę troszkę wylewny:) Wg. mnie, raport wydaje się być dużo lepszy od poprzedniego. Gratulacje;) -Co do materiału, to jakby można było dołożyć troszkę emocji podczas przekazu informacji, oczywiście nie aż tyle co Mariusz Max Kolanko:D -Nie wiem jak wyglądają sprawy techniczne, ale dużo lepiej wygląda płynniejsze przejście między scenami, a czasami(np. 1:56, 2:00, 2:18, 2:23, 4:06) zdażają się tak jakby przycięcia następnego kadru, wygląda to jakby zdjęcie a ty nagle ruch. -Tak jak już wcześniej pisali koledzy, więcej opini narciarzy. Może oni coś zauważyli co umknęło oku reportera (np. ranne kolejki do kasy, muldy).Oczywiście zdaję sobie sprawę, nie każdy chce wystąpić przed kamerą(to może tylko głos podłożyć do materiału, ich, bądź swój cytując narciarzy). -3:45, skąd taka przerwa? Chwila oddechu? -Takie sytuacje jak z 1:45 i 4 min są super! Nadają jakby autentyczności relacji, no i poprzez zaprezentowaną jazdą bądź dźwięki wydawane przez narciarza, możemy wiele dowiedzieć się o warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Wczoraj kolega widział jakiś reportaż ze Stożka,podobno ktoś tam jeździł! :eek: Raczej próbował,bo już wysiadając z krzesła "pocałował stożkowe minerały". :eek: Czyżby włodaże byli tak beztroscy? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Byłem w poniedziałek w Wiśle. Dzięki temu materiałowi wybrałem Nową Osadę i byłem bardzo zadowolony. Swoją drogą, widziałem tam dwóch gości, którzy robili relacje tv, ale to chyba nikt ze skionline.tv, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Byłem w poniedziałek w Wiśle. Dzięki temu materiałowi wybrałem Nową Osadę i byłem bardzo zadowolony. Swoją drogą, widziałem tam dwóch gości, którzy robili relacje tv, ale to chyba nikt ze skionline.tv, prawda? Nie, bo byłem sam! Zawsze mnie można rozpoznac po kurtce z napisem na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Wczoraj kolega widział jakiś reportaż ze Stożka,podobno ktoś tam jeździł! :eek: Raczej próbował,bo już wysiadając z krzesła "pocałował stożkowe minerały". :eek: Czyżby włodaże byli tak beztroscy? :eek: jak wczoraj jechałem to na drodze od żor wiszą chyba dwa takie banery stożek a pod spodem że otwarte, mijając wjazd na stożek też pisałoże wyciągi otwarte i kilka samochodów przedemną tam zakręciło a ja pod górke do istebnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi