magelan Napisano 25 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2009 Hmmmm a może coś Robert:) lub bobic:) zaproponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewusa Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 (edytowane) ? Tutaj Atomic Cloud 9 jest oznaczony jako "expert", a ross att 6 jako "advanced" http://global.skipass.com/gearguide/ski/2010/atomic/cloud-9-lt.html http://global.skipass.com/gearguide/ski/2009/rossignol/attraxion-vi-style.html to jak to jest z tymi babskimi? która bardziej wypasiona? twarda, rozwojowa? sa jeszcze X-Wing 10 (tych Tornado jednak się trochę boję, no i nie mam doświadczenia we free ski) w super cenie --> http://cgi.ebay.pl/SKI-PARABOLIQUE-NEUF-SALOMON-X-WING-10-150-CM-09-Z10_W0QQitemZ350296355881QQcmdZViewItemQQptZFR_JG_Sports_Hiver_Skis?hash=item518f4a3429#ht_1866wt_1167 kupię którąś z tych trzech:) mysiauek, z tymi cenami to masz rację, będą spadać, ale to jest wlasnie dla mnie "ostatnia chwila":) i zauważ, twoja Pani trzy lata jeździ, a ja jakieś 24 lata;) z tym, że w wieku 20 lat zatrzymałam się w rozwoju:) jakkolwiek by to zabrzmiało;) Edytowane 26 Grudzień 2009 przez ewusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 wg mnie nie powinnas odczuć jakieś mega dużej róznicy w twardości między cloud 9 a rossignol attraxion VI- jak będziesz wybierać z tych dwóch kieruj się wyglądem:) taliowaniem roznia sie nieznacznie atomic 119-73-105 rossi 126-74-105 rossi wg mnie będzie lepiej iniciował skręty mając większą "łopatę" z przodu pod butem 1mm różnicy a tył taki sam:) teraz już twoj wybór:) no chyba ze na salomona sie skusisz ja jednak wybierał bym między rossi a atomic:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorjar Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 rozwojowa... tornado łap byka za rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 wg mnie nie powinnas odczuć jakieś mega dużej róznicy w twardości między cloud 9 a rossignol attraxion VI- jak będziesz wybierać z tych dwóch kieruj się wyglądem:) taliowaniem roznia sie nieznacznie atomic 119-73-105 rossi 126-74-105 rossi wg mnie będzie lepiej iniciował skręty mając większą "łopatę" z przodu pod butem 1mm różnicy a tył taki sam:) teraz już twoj wybór:) no chyba ze na salomona sie skusisz ja jednak wybierał bym między rossi a atomic:) A dodatkowo Rossi będzie bardziej żywotny - ma grubszą krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 czyli kolejne za by kupić rosoła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 A dodatkowo Rossi będzie bardziej żywotny - ma grubszą krawędź. Hmmm prawdę mówiąc to dzisiaj spojrzałem na Att3 po jednym sezonie i Cloud9 i nie widzę tej różnicy. Ewusa, te XW10 z linka z ebaya to ja bym sobie odpuścił. Jeśli szukasz czegoś z linii XW to bierz tylko te, które mają łopatę 124mm. Bez względu na rocznik narty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewusa Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 (edytowane) Rosół wygrał Drodzy koledzy z forum, podjęłam decyzję i kupuję Rossignola Attraxion 6. Wybrałam z waszą pomocą, za co jestem bardzo wdzięczna! Narta rozwojowa, to także narta, która pozwoli mi się wyszeleć i "poznać granice moich możliwości", a te mogą o sobie dać znać dosyć szybko, ponieważ przez cały rok siedzę zgarbiona przed komputerem próbując zarobić na te wszystkie uciechy. Kneissl i Salomon będzie następnym razem:) I tak już wydałam fortunę na buty i nie chcę ryzykować Chociaż w przypadku Kneissla, wiem że to byłby super wybór. Pewnie kiedyś kupię sobie takie nartki;) Teraz tylko jeszcze poszukam dobrej okazji na "rosoła";) DZIĘKUJĘ! Edytowane 26 Grudzień 2009 przez ewusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 Drodzy koledzy z forum, podjęłam decyzję i kupuję Rossignola Attraxion 6. Podjęłam decyzję z waszą pomocą, za co jestem bardzo wdzięczna! Narta rozwojowa, to także narta, która pozwoli mi się wyszeleć i "poznać granice moich możliwości", a te mogą o sobie dać znać dosyć szybko, ponieważ przez cały rok siedzę zgarbiona przed komputerem próbując zarobić na te wszystkie uciechy. Kneissl i Salomon będzie następnym razem:) I tak już wydałam fortunę na buty i nie chcę ryzykować Chociaż w przypadku Kneissla, wiem że to byłby super wybór. Pewnie kiedyś kupię sobie takie nartki;) Teraz tylko jeszcze poszukam dobrej okazji na "rosoła";) DZIĘKUJĘ! dobry wybór:) niech Ci się jeździ miodnie:) metra sniegu pod nartą i wogole:P i nie uciekaj od nas z forum bierz czynny udział w naszym życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewusa Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 No pewnie! napiszę jak się było we Włoszech na tych "rosołach", a po tak ciepłym przywitaniu na forum na pewno będę tu zaglądać Może nawet spotkamy się gdzieś na stoku! Jak już się obkupię w ten cały sprzęt, to nic tylko jeździć gdzie się da! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 no i super:) udanego nartowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2009 Jakby nie patrzeć jedne z lepszych damskich nart na rynku - w zasadzie klasyk wygody i elegancji a do tego bardzo dobra i uniwersalna deska - bedziesz bankowo zadowolona. Oczywiscie liczymy na króciutki opis wrazeń z użytkowania tej narty w dziale Testy bo jeśli narty sie sprawdzą to taki drobiazg jesteś nam winna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Może nawet spotkamy się gdzieś na stoku! Na zjeździe skionline przez cały rok siedzę zgarbiona przed komputerem próbując zarobić na te wszystkie uciechy znany problem ... Uciechy z nartek - dobry wybór ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 narta z wąsami Rossniole z wąsami - zmiana parametrow tej narty do duzy kłopot -naprawde nawet servis w KLUSZKOWCACH sie z tym męczył - takze tego modelu nie polecam .SUGERUJE I POLECAM natomiast z wypozyczali wynajc 3 pary nart i zmieniac po 1 godiznie i wtedy odczujesz roznice. KAzda z TWOICH TYPÓW to mercedes i BMW. podobnie jest z samochodami kosztuja od 50 000 zl poprzez 300 000 zl i każdy chwali swoja maszynę. KUP np ATOMICA a za 2 lata znowu inna FIRME . Ja miałem FISCHERA a obecnie ATOMIC SL11. Masz za bardzo naukowe podejscie do tematu nart. JA buduja dom musiałem wyposazyc kuchnie w sprzet AGD i tez było trudno.Zycie sklada sie z wielu wyborow ,gdzie wybór nart to rzecz prosta. MAGAZYN NTN podaje ponad 1000 opisów - podaje opisy o treści to żaglowka albo że cudnie sunie po puchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 andi ale te narty ktore wybrała kolezanka nie maja wąsów:?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi