Xantes Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Gdzie znajdę flex? Czy jest gdzieś umieszczony na bucie? Wiem, że pytanie jest banalne, ale nigdy tak naprawdę tego nie szukałem, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 w opisie buta w internecie na opakowaniu buta-ale najlatwiej w kategori sprzęt na głownej stronie skionline.pl;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Właśnie miałem pisać to samo co bugajson. Najłatwiej w necie. Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Wiele firm nie oznacza flexa na butach wcale, firmy robią też wiele zamieszania z numeracją butów chyba tylko po to by zaciemnić i tak niejasny obraz. I tak: Salomon miesza numerami ale na ich butach jest zapis na cholewce Energaizer i numetr odpowiadający flexowi. Częsc firm stosuje numer flexu w nazwie buta - np Rossignol czy Tecnica, Fisher, Atomic co wydaje sie być bardzo prostym i logicznym rozwiązaniem - ale np Nordica nie. Ale inne firmy tak nie czynią. Head na butach ma takie nalepki, na których jest napisany flex. Pomysł ze sprawdzeniem w necie jest dobry choć i tu są pomyłki - zwłaszcza, że cała ta dana pt. flex sama w sobie kupy się nie trzyma i chyba każda firma oznacza ją inaczej a róznice są spore. To tak jakby każdy mówił, że mierzy w metrach tylko jedni to robili łokciem, drudzy krokiem, trzeci okiem a jeszcze inni d..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Podoba mi się to d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 na moich butach tak jest oznaczone (head i nordica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 24 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2009 Właśnie miałem pisać to samo co bugajson. Najłatwiej w necie. Ski 4 life Skoro już jest napisane to po co się powtarzać, albo pisać posty nic nie wnoszące do dyskusji:mad:. Przez to forum staje się zaśmiecone i mniej czytelne. Taka moja mała prośba:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 24 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2009 Skoro już jest napisane to po co się powtarzać, albo pisać posty nic nie wnoszące do dyskusji:mad:. Przez to forum staje się zaśmiecone i mniej czytelne. Taka moja mała prośba:). Daj na luz Obal... To tylko taka moja refleksja. Do 1973Marcin: Te żółciutkie Headziaki to ti n97 sh3 z 02/03? Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 24 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2009 heady z sezonu 03/04 teraz już należą do młodego SB:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 24 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2009 heady z sezonu 03/04 teraz już należą do młodego SB:) Heh, mam te same, też 03/04 Świetne bootki ale lubią zamarzać i piekielnie boli śródstopie po dłuższej jeździe nawet przy odpinaniu Z ciekawości zapytam, za ile je sprzedałeś? Możesz napisać na PM bo wydaje mi się, że swoje wyrwałem super tanio a nie mam jak porównać Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi