woocash Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 ...do F1 http://sport.onet.pl/74455,1248769,2100638,,wielki_powrot_giganta_f1__drzwi_dla_kubicy_zostaly_zamkniete,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Życzę mu jak najlepiej, ale wydaje mi się, że odejdzie jako przegrany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Pożyjemy, zobaczymy. Myślę, że pierwsze wyścigi pokażą co Schumi jest wart w tej chwili. pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Pożyjemy, zobaczymy. Myślę, że pierwsze wyścigi pokażą co Schumi jest wart w tej chwili. pzdr misal _________________ no w końu piszą ze F1 to sport młodych a on pierwszej świeżości nie jest, ale i tak wydaje mi się ze jego osoba może troche namieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Jeśli dobrze pamiętam,Juan Manuel Fangio,ostatni swój tytuł mistrza świata f1 zdobył w wieku 46 lat... Czyżby Szumi podjął ostatnie wyzwanie w życiu-pobić wszelkie rekordy? To jego ostatni sprawdzian jako kierowcy-jeden tytuł i jest ponad wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 A ja chciałbym, żeby jeszcze trochę namieszał. Tylko czy jest to jeszcze możliwe w dobie "pokolenia playstation" i zawodników od dziecka "programowanych" pod F1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 dostanie jeden z lepszych bolidów i rossa browna do pomocy to powinno mu sie udać, mercedes skupi się chyba na swoim teamie a maclarena potraktuje jako dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi