JC Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 Tu możecie obejrzeć krótki filmik z nartami Fischer Worldcup RC Pro w roli głównej [YOUTUBE]w_uj7tsX6hg[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 ładne ale chyba lepiej by na śniegu wyglądały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 ładne ale chyba lepiej by na śniegu wyglądały:D Przecież są na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 JC filmik robiłeś w nassfeld? jezeli je masz to moze dasz sie "karnąć" 2.01.2010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 JC filmik robiłeś w nassfeld? jezeli je masz to moze dasz sie "karnąć" 2.01.2010? Odp. 1 Tak w Nassfeld Odp. 2 Mam, bo to moje prywatne GSy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 Odp. 1 Tak w Nassfeld Odp. 2 Mam, bo to moje prywatne GSy czyli nie dasz się "karnąć" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Odp. 1 Tak w Nassfeld Odp. 2 Mam, bo to moje prywatne GSy A wrażenia z jazdy to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Mnie ADMIN opierniczył, za nie pełny opis testu Kneissla (dodam, że się poprawiłem) A sam co:confused: Przyłączam się do łokcia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 czyli nie dasz się "karnąć" :D ee chyba nie będzie tak źle:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Mnie ADMIN opierniczył, za nie pełny opis testu Kneissla (dodam, że się poprawiłem) A sam co:confused: Przyłączam się do łokcia. Pozdrowienia A wrażenia z jazdy to gdzie? Przecież to impresja na temat, a nie test . takie moje doświadczenia z kamerą i dwiema ... deskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 czyli nie dasz się "karnąć" :D Jasne, że dam! Dlaczego nie? Musimy sprawdzić jedynie długość skorupy, bo nie mam wiązań rentalowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 To naprawdę może być bardzo impresyjny opis wrażeń z jazdy:D:D (ten tekst z deskami to nie aluzja do mojego podpisu:confused:) Jeszcze raz Zdrowych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Jasne, że dam! Dlaczego nie? Musimy sprawdzić jedynie długość skorupy, bo nie mam wiązań rentalowych 325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 325 Kurdę ... trafiony zatopiony to będę musiał Ci dać, a już myślałem, że masz mniejsze lub większe ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 kurde ja mam chyba mniejsze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 kurde ja mam chyba mniejsze:( to sobie popatrzysz a ja ci powiem jak było:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 ja cos jescze wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi