Misal Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Gratulacje dla Zwycięzców Klasyfikacja Generalna "Pucharu Prezesa" jest tutaj: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/PUCHAR.HTM pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 gratuluję zwycięzcą tym razem wyladowałem w trzeciej dziesiątce:o ale nic to , walczę dalej:cool: ( celuję w Puchar Prezesa:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Gratulacje dla Zwycięzców Klasyfikacja Generalna "Pucharu Prezesa" jest tutaj: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/PUCHAR.HTM To jest aktualne? Bo widzę 5 konkursów a nie 8... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Ja widze 8:) I spadłem na 3 miejsce:eek: Wyprzedziałaś mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 A ja widzę 5 i jesteś pierwszy a ja pod Tobą a pod Nami Bugi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 A ja widzę 5 i jesteś pierwszy a ja pod Tobą a pod Nami Bugi:D No taki układ dalej by mi odpowiadał i w konkursie i poza konkursem:D:D tylko bez Bugiego;) haha:D Ale prawda jest inna:) Obal jest pierwszy i ma 179pkt, Kasia 164 a ja 162:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 No taki układ dalej by mi odpowiadał i w konkursie i poza konkursem:D:D tylko bez Bugiego;) haha:D Ale prawda jest inna:) Obal jest pierwszy i ma 179pkt, Kasia 164 a ja 162:) Za namową Misala nacisnęłam F5 i pomogło Odświeżył mi się widok i teraz ja jestem na górze:p Ciekawe czy jak znów nacisnę F5 to czy znów zmienimy pozycję No i gdzie wtedy będzie Bugi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 No taki układ dalej by mi odpowiadał i w konkursie i poza konkursem:D:D tylko bez Bugiego;) haha:D Ale prawda jest inna:) Obal jest pierwszy i ma 179pkt, Kasia 164 a ja 162:) ej no co beze mnie:( ale jesteś wiesz co:P zawsze moge wskoczyc nad Kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Ja to zawsze myślałem, że takie dysputy do domena starszych panów pzdr misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Ja to zawsze myślałem, że takie dysputy do domena starszych panów A tu sie okazuje że to domena starszych pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Za namową Misala nacisnęłam F5 i pomogło Odświeżył mi się widok i teraz ja jestem na górze:p Ciekawe czy jak znów nacisnę F5 to czy znów zmienimy pozycję No i gdzie wtedy będzie Bugi:rolleyes: Z tego wniosek... zmienisz pozycje i kobieta momentalnie szczęśliwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi