1973marcin Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 nie tak dawno bo tydzień temu w sobotę rozsypało mi się sprzęgło koszt z robotą 1000, w piątek odebrałem autko udało mi się pojechać na narty (efekt wielki siniak na trzech żebrach) a dzisiaj jadę sobie spokojnie i nagle muszę uciekać z drogi bo ktoś z przeciwka nie panuje nad autem - efekt uszkodzona felga w tylnym kole (całe szczęście że tylko tyle) i znowu następny wydatek nieplanowany przed świętami , ale najważniejsze jest że pada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 ku... ale stalowa fela czy alu? bo jak stal to idzie wyprostować alu niby też da się ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 : :, ale najważniejsze jest że pada śnieg Nie-to znak ,że czas zmienić samochód;):DDobrze,że Tobie nic się nie stało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Zadziałała zasada że nieszczęścia chodzą parami, Teraz to może być już tylko lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Nie-to znak ,że czas zmienić samochód;):DDobrze,że Tobie nic się nie stało:rolleyes: z subaru zmieniać na nowszego nie mam a innego nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 z subaru zmieniać na nowszego nie mam a innego nie chce Ja co prawda nie Albańczyk, ale zbieram na takie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 ku... ale stalowa fela czy alu? bo jak stal to idzie wyprostować alu niby też da się ale.... stalowa ale co się da zrobić i za ile to sie okaże , na razie sobie zamówiłem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Forester:cool: -autko dla narciarza:) tylko czemu takie drogie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 z subaru zmieniać innego nie chce Forester;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 A mi w czwartek pod pracą kolega cofnął w Forestera i dosyć konkretnie wgiąl tylne nadkole:mad: A poźniej wieczorem na zakupach zgubiłem reklamówke z prezentami dla rodziny com zakupił - nieszcześcia parami - taa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Jakimi parami , jakimi parami ??? w zeszłym tygodniu w poniedziałek 16,5 h roboty we wtorek 16,5h roboty w środę 17 h roboty aż do piątku potem w sobotę 6 h roboty i odwiedziny SB i Figo oraz Marcina73 :D:D.......???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Jakimi parami , jakimi parami ??? w zeszłym tygodniu w poniedziałek 16,5 h roboty we wtorek 16,5h roboty w środę 17 h roboty aż do piątku potem w sobotę 6 h roboty i odwiedziny SB i Figo oraz Marcina73 :D:D.......???? Chciałem wziąć kierowcę, i wiecie co mi powiedział że w adwencie nie pije:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Forester;)? legacy kombi , wygodniejszy od forka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 legacy kombi , wygodniejszy od forka Faktycznie kawał fury:rolleyes:, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 A ja byłem od piątku do dzisiaj w Zakopcu w piątek zatankowałem busa do pełna na stacji BP w Żywcu w sobotę rano chce jechać na narty a tu zonk paliwo zamarzło i dopiero w niedziele autko doszło do siebie jak odmarzło u znajomego w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 ja dokładnie rok temu przed świętami miałem zderzenie z sarną . W sumie naprawa kosztowała mnie 2000:mad::mad: , a tu święta były za pasem , zima , narty..... .No czasem po prostu chce się wyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 ja dokładnie rok temu przed świętami miałem zderzenie z sarną . W sumie naprawa kosztowała mnie 2000:mad::mad: , a tu święta były za pasem , zima , narty..... .No czasem po prostu chce się wyć przynajmniej miałeś dziczyznę na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMYKI Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Co do zamarzania, to w sobotę wracaliśmy od makaronów po tygodniowym szusowaniu, wszystko szło dobrze do momentu kiedy chciałem spryskać przednią szybę i tu zonk. Stało się to krótko przed Monachium. Płyn zamarzł (był zimowy podobno do -21). Jazda do najbliższej tankstelle, a tam takich jak ja ze dwudziestu. Kolejne kilometry (co około 30-40) to stawanie i mycie szyby i tak do .... Gdyni. Po drodze zobaczyłem jak od strony kierowcy gościu wychyla się do pasa i polewa sobie szybę - mówię wariat, ale jak podjechałem bliżej to miał rejestrację GB. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 przynajmniej miałeś dziczyznę na święta no i tu jest ciąg dalszy pecha;) , bo ta cholera z chyba połamanym nogami i w totalnym szoku zdążyła jeszcze pójść w długą i tyle ją widziałem:( . W sumie szkoda głupiego bydlęcia , bo jechałem w nocy pustą lokalną drogą a sarenka jakby czekała specjalnie na moment ,żeby mi wskoczyć przed maskę . Samochód niestety dość skutecznie mi pokiereszowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 Chciała samobójstwo popełnić ale za wolno jechałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 ciąg dalszy był dzisiaj rano wstaje nie ma śniegu potem dobra wiadomość przywieźli felgi (taniej niż zamawiałem :D) więc szybko do warsztatu i do wymiany a tam zonk dwie opony uszkodzone a wtym rozmiarze nie było nic w sensownych pieniądzach:( ale suma sumarum wszystko się dobrze skończyło znalazłem opony w dobrej cenie i do tego wszystkie 4 takie same mam nadzieję że to już koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 ciąg dalszy był dzisiaj rano wstaje nie ma śniegu potem dobra wiadomość przywieźli felgi (taniej niż zamawiałem :D) więc szybko do warsztatu i do wymiany a tam zonk dwie opony uszkodzone a wtym rozmiarze nie było nic w sensownych pieniądzach:( ale suma sumarum wszystko się dobrze skończyło znalazłem opony w dobrej cenie i do tego wszystkie 4 takie same mam nadzieję że to już koniec życzę Ci tylko takich problemów,oby poważne omijały Cię szerokim łukiem:)....spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi