johnny_narciarz Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Cześć W zeszłym roku byłem cztery dnie właśnie w ferie i nie pamiętam żeby był jakiś horror. Chyba, że w knajpie. Pozdrowienia A ja byłem w tygodniu,na wieczornej jeździe i niestety nie wyglądało to zbyt fajnie.Slalom między ludźmi,tudzież drzewami.Trudno było zrobić swobodny przejazd,ale do wyciągu się nie stało w kolejce. Jeśli nie poszerzą trasy przy szóstce,to nie będzie ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 A ja byłem w tygodniu,na wieczornej jeździe... ??? : shocked: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 ??? : shocked: Przecież była relacja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Sorry :biggrin: Jak napisałeś " a ja byłem w tygodniu" to zrozumiałem, jakbyś jeździł w tym tygodniu :stupid: dlatego mi się coś nie zgadzało... Śniegu niewiele podobno potrzebujesz, ale chyba 0 to za mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Sorry :biggrin: Jak napisałeś " a ja byłem w tygodniu" to zrozumiałem, jakbyś jeździł w tym tygodniu :stupid: dlatego mi się coś nie zgadzało... Śniegu niewiele podobno potrzebujesz, ale chyba 0 to za mało Niewiele,nie znaczy nic... :wink: Te 2 cm muszą być! : :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 oj , zdaje się , że na Czarnym Groniu będzie czarno od narciarzy : Widziałeś cennik na ten rok? A pomyśleć że jeszcze nie tak dawno za cenę 2h były 4h jazdy. Szkoda że nie kupiłem sezonówki na Chopok za 200E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 [...] Wyrównana została także droga dojazdowa z parkingu pod kolej. To znaczy, że w końcu pojawił się tam sensowny asfalt, czy po prostu zasypano dziury? Bo do tej port był prawdziwy rajd z przeszkodami, chociaż może i jest to dobra forma rozgrzewki stać i starać się nie uderzyć w nic jadąc w busiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 Cześć To znaczy, że w końcu pojawił się tam sensowny asfalt, czy po prostu zasypano dziury? Bo do tej port był prawdziwy rajd z przeszkodami, chociaż może i jest to dobra forma rozgrzewki stać i starać się nie uderzyć w nic jadąc w busiku Dla mnie to zawsze była fajna zabawa. Tam akurat z asfaltem będzie problem - i dobrze. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 Widziałeś cennik na ten rok? A pomyśleć że jeszcze nie tak dawno za cenę 2h były 4h jazdy. ..... dlatego skitury mają kolosalną przyszłość :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 To znaczy, że w końcu pojawił się tam sensowny asfalt, czy po prostu zasypano dziury? Bo do tej port był prawdziwy rajd z przeszkodami, chociaż może i jest to dobra forma rozgrzewki stać i starać się nie uderzyć w nic jadąc w busiku Cała droga wysypana jest drobnym kamieniem i wywalcowana. Jest bardzo równo. Nie będzie już trzepać w busie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Ja bym się nie zdziwił, gdyby jeszcze poszli w rozbudowę parku, bo całkiem sporo ludzi jeździ tam z tego właśnie względu (np. w tygodniu w godzinach przedpołudniowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Pierwszy przejazd nowym krzesłem zaliczony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Wiadomo juz kiedy otwierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Wiadomo juz kiedy otwierają? Jak tylko będzie naśnieżone. A z temperaturami kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Nie zapowiada się, aby do świąt coś się miało w tej kwestii zmienić ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Pierwsza przejażdżka nową koleją [video=youtube;z_LYMtWWqBA] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Pierwsza przejażdżka nową koleją Ale że na dół też pojechałeś krzesłem to karygodne:rolleyes:: Johnny jechał by na pewno na nartach :biggrin: Krzyżują się w lufcie kolejki jak w Ischgl:biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Johnny jechał by na pewno na nartach :biggrin: Krzyżują się w lufcie kolejki jak w Ischgl:biggrin: Johnny to do góry i na dół gnał by na nartach. :biggrin: Albo w Zieleńcu jak Winterpol i Gryglówka.:biggrin: Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Czemu nowa kolej nie ma bąbli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Johnny to do góry i na dół gnał by na nartach. :biggrin: Albo w Zieleńcu jak Winterpol i Gryglówka.:biggrin: Pozdrawiam serdecznie. Tutaj jest inaczej. Koleje krzyżują się na wspólnym słupie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Czemu nowa kolej nie ma bąbli? Bo nie jest wyprzęgana. No i jest tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Chce się wybrać do tego ośrodka jutro z dzieckiem. Nigdy tam nie byłem i dlatego prośba o waszą pomoc. Czy warto tam jechać ? Czy trasy będą odpowiednie dla dziecka 5 letniego ? Widzę na zdjęciach, że jest tam chyba troszkę wąsko ? Ewentualnie prośba o podpowiedź jakiejś alternatywy dla tego ośrodka. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 @Jusik2002 - zagadnij na Priv do Mitka... będzie tam jutro i pojutrze. Pozdr.Torres P.S- może już tam jest bo coś cicho...:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Trasy? No niech będzie,że są dwie. Ta u góry przy Bublinach jest płaska i się nadaje,ale szerokością nie powala - jak zauważyłeś. Alternatywnie mogą być: -Nowa Osada (Wisła) -Klepki (Wisła) -Złoty Groń (Istebna) -Zagroń (Istebna) -Zwardoń Ski (Zwardoń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 W sumie to nie czaje tego. Dobra wyprzęganą kanapę z bąblami dali na lipna trasę, a na lepszą dali stary będziew. Tapatalkiem z Lumii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi