andy-w Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 (edytowane) Cześć. W ten weekend zaliczyłem pierwsze zjazdy po długiej przerwie po wypadku na Beskidku gdzie złamałem obie nogi i rękę (bliskie spotkanie 3-go stopnia z armatką). Byłem w sobotę i niedzielę na bardzo łagodnym i niemal doskonale przgotowanym stoku Klepki w Wiśle Malince. W sobotę to miałem dużego stracha w oczach i nogi słabo mnie słuchały, a prawy piszczel mocno bolał od ucisku języka w bucie. W niedzielę to już prawie inna bajka. Strachu już było mniej i nawet cięte łuki wychodziły nie najgorzej, a armatki omijałem z daleka. Noga prawa już prawie nie bolała, ale w czasie jazdy orczykiem trochę drętwiała. Jestem optymistą co do powrotu do narciarstwa, ale na strome stoki prędko nie wrócę (tak mi się wydaje). Ze sprzętu to jedynie buty zmieniłem na chyba nieco wygodniejsze Nordica Sport Machine 12. Moje dotychczasowe Technica Diablo wziął dorastający syn i bardzo je chwali. Ten weekend będę długo pamiętał jako jeden ze szczęśliwszych w życiu. Edytowane 20 Grudzień 2009 przez andy-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 To powodzenia i omijaj wszelkie armatki z daleka. Na pewno jeszcze bedzie wiele fajnych chwil na nartach i dlatego warto było wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Pozdrowienia i pomyślnej, spokojnej jazdy! Na pewno poczujesz się swobodniej wcześniej, niż się spodziewasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Brawo! twardy jesteś, trzymam palce za postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Brawo Andy a tym z beee:mad:skidka na pohybel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Andy, Tak trzymać Pozdrawiam Ciebie serdecznie misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 To super slyszec ze walczysz i zwyciezasz Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Powodzenia w powrocie na stok:) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Fajnie że się zdecydowałeś wrócić na stoki - powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Powodzenia, i wszystkiego dobrego na stokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekPS Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Cześć. W ten weekend zaliczyłem pierwsze zjazdy po długiej przerwie po wypadku na Beskidku gdzie złamałem obie nogi i rękę (bliskie spotkanie 3-go stopnia z armatką). W sobotę to miałem dużego stracha w oczach i nogi słabo mnie słuchały, W niedzielę to już prawie inna bajka. Strachu już było mniej i nawet cięte łuki Jestem optymistą co do powrotu do narciarstwa, ale na strome stoki prędko nie wrócę (tak mi się wydaje). Ze sprzętu to jedynie buty zmieniłem na chyba nieco wygodniejsze Nordica Sport Machine 12. Moje dotychczasowe Technica Diablo wziął dorastający syn i bardzo je chwali. Ten weekend będę długo pamiętał jako jeden ze szczęśliwszych w życiu. Andrzej - gratulacje. Dolegliwości fizyczne miną a z psychicznymi urazami rozprawisz się... bo tego chcesz. Wrócisz szybko na strome stoki. Tego Ci życzę. A tu masz linka do filmiku, który jest świetnym przykładem co znaczy: CHCIEĆ. http://www.youtube.com/watch?v=HdCwb9ura2s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Andrzeju cieszę się że wracasz i to w jakim stylu, masz u mnie ostrzenie Twoich nartek gratisowo by teraz na lodzie trzymały w 100%! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Panowie, koledzy nie spodziewałem się tylu ciepłych słów. Dziekuję wszystkim. Obiecuję, że będę bardzo się starał wrócić w pełni do nart (no może na 95%) Chciałem jeszcze pochwalić się jak jeździłem przed wypadkiem, chociaż ten wątek do tego nie służy. Syn twierdził w drugim dniu tego weekendu, że jeździłem obecnie podobnie, chociaż mnie zdawało się, że kaleczyłem okropnie. [YOUTUBE]Y7CEK1yza-Q[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Gratuluję wytrwałości i wiary no i życzę wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Spróbuj pochylić cały tułów do przodu by był nacisk na jęzory butów wtedy powinno być całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Wielki szacun!!! Mój kolega po ciężkim wypadku na nartach,nie potrafił już się przełamać i teraz jeździ na snowboardzie... :eek: Gratuluję samozaparcia i życzę jak najwięcej przyjemnie spędzonych dni na nartach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 wypadek 7 grudnia -na trasie M SKRZYCZNEGO scial mnie deskarz - zwichniecie lewego stawu barkowego gips itp .ale juz koncem lutego bylem na nartach - mimo tego ze bol w barku był do MAJA. Obecnie zawsze podczas halnego odczuwam klucie w barku a BYŁO to w 2001 roku .......... JAk uderzyles w te armatke brawura czy wypadek ?? POWODZENIA w powroxcie do zdrowia i nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6823 pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi