rb59 Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 W zeszłym roku kupiłem najdroższy model Blizzard 8400 Magnum.Po sezonie zaczęła odchodzić wierzchnia warstwa ochronna-płatami.Nie wiadomo dlaczego. W nartach za 3200zł!! Importer Greenland załatwiał reklamację pół roku! I przed sezonem zaproponował 800zł i kupić sobie np sanki chyba albo sobie zabrać narty zepsute z powrotem.Zabrałem narty.Blizzard Austria też ma mnie ,użytkownika ,w d.... Pozdrowienia i polecam Fischer RC4! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 W zeszłym roku kupiłem najdroższy model Blizzard 8400 Magnum.Po sezonie zaczęła odchodzić wierzchnia warstwa ochronna-płatami.Nie wiadomo dlaczego. W nartach za 3200zł!! Importer Greenland załatwiał reklamację pół roku! I przed sezonem zaproponował 800zł i kupić sobie np sanki chyba albo sobie zabrać narty zepsute z powrotem.Zabrałem narty.Blizzard Austria też ma mnie ,użytkownika ,w d.... Pozdrowienia i polecam Fischer RC4! Wrzuć fotki tych nart - dokładnie uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Kolego twoj pierwszy post jedziesz na firme B a w nastepnym zaraz zachwalasz inna firme, cos tu nie hallo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Kolego twoj pierwszy post jedziesz na firme B a w nastepnym zaraz zachwalasz inna firme, cos tu nie hallo? Stąd i moja prośba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Poczekamy ... Jak nic nie napisze, to usunę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Obstawiam, że się nie pokaże. Facet zarejestrował się dla jednego postu. Często tak jest, że ktoś chcę się tylko wyżalić i znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi