SB Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Ja jutro będę, tak gdzieś od 14:30:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Odpowiedź była trochę inna Cyt - mam 6 par w boksie na parkingu pod stokiem :eek: Miałem też kask, kije, gogle, rękawice .... To prawda,pominąłem ten "mały szczegół". Ps. Byłem tam wczoraj od 16 szkoda ze się nie spotkaliśmy No proszę,WZF mogło by być jeszcze liczniejsze! Uśmiałem się z tego dźwięku,bo wyglądało to tak jakby wypowiedź Johnego była spreparowana. Tzn. jakby mówił,że jest paskudnie np. A wypowiedź podłożona była pozytywna. Dobrze kombinujesz,ja swojego głosu nie rozpoznaje... Ale tak swoją drogą to jakoś tak nie bardzo wiedziałem co mówić,dobrze,że JC mnie "nakierował". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 wogole zapomniałem powiedzieć ze.. 1 zjazd w sezonie 3 skręty i narta mi się wypieła:D:D nie ma to jak pozytywnie zacząc sezon:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Odpowiedź była trochę inna Cyt - mam 6 par w boksie na parkingu pod stokiem :eek: Miałem też kask, kije, gogle, rękawice .... ... buty w domu zostawiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 ... buty w domu zostawiłeś ? Słusznie! Buty też miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 Wstawiłem nowy film z poprawionym dźwiękiem [YOUTUBE]F-sA5AqkK60[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 kiedyś był tam dobry zwyczaj zamknięcia tras na pół godziny przed 'wieczorną jazdą' i przeratrakowania stoku. Czy ktoś wie jak to jest teraz? "Tradycja' pozostała czy liczy sie każda minuta... ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 obecnie stoku po poludniu nie ratrakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 (edytowane) No teraz już fajnie! Tylko jak widzę tą swoją uśmiechniętą gębę na krześle,to tak chce mi się śmiać... Po raz pierwszy też zobaczyłem siebie jadącego na nartach(choć to tylko parę sekund) - fajną pamiątkę będę mieć. Właściwie to oboje z Bugim ją mamy. Edytowane 22 Grudzień 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 No teraz już fajnie! Tylko jak widzę tą swoją uśmiechniętą gębę na krześle,to tak chce mi się śmiać... Po raz pierwszy też zobaczyłem siebie jadącego na nartach(choć to tylko parę sekund) - fajną pamiątkę będę mieć. Właściwie to oboje z Bugim ją mamy. no tylko ze ty jedziesz a ja kije w ręke i na doł do........baru:D a JC mogł mowić ze będzie kręcił to bym sie postarał cos moze troche:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 no tylko ze ty jedziesz a ja kije w ręke i na doł do........baru:D a JC mogł mowić ze będzie kręcił to bym sie postarał cos moze troche:P Jak ruszaliśmy,to jeszcze kontem oka dojrzałem,że coś tam jeszcze filmuję,no to choć parę skrętów... Ale JC chyba szybko się zorientował gdzie się kierujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi