johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 niee niee ekipa mnie nie przerazila wrecz przeciwnie pozytywnie zakreceni kolesie:D To bardzo się cieszę! ja tez wam dziekuje za mile spedzona niedziele:) Jackowi za naklejki i spotkanko przy herbatce:) wiecej nie musze opisywac bo Dżony opisal dokladnie:) a teraz siedze we wroclawiu i czuje ze chyba bolą mnie uda:P Wiesz,mnie też zaczynają boleć i... tak ma być! swoja drogą 60zl za 4h karnet i wiecie co? naprawde jest wart swojej ceny jezeli warunki takie jak byly dzis utrzymaja sie w calym sezonie To prawda,nawet ostatni przejazd robiłem z wielką przyjemnością!Co ciekawe,wszyscy jeździli głównie po lewej stronie(patrząc w duł),ja pojechałem ostatni raz wyłącznie prawą i... do samego dołu była rewelacja! Jeszcze tylko te ruchy jakby drętwe... "60zl za 4h karnet" no to widzę, że górale beskidzcy szybko doganiają górali podhalańskich, a nawet ich wyprzedzili:rolleyes: Niektórzy nawet już dogonili... Na Czantorii za 6 dych masz 3 godziny jazdy,a na Skrzycznem karnet dzienny kosztuję tyle co na Kasprowym! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 (edytowane) A tu moje wypociny (na szybko) F-sA5AqkK60 Edytowane 22 Grudzień 2009 przez JC 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Swojego głosu nie rozpoznałem... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Nie ma reguły, jednak zwykle armatka sypie obok CZYNNEJ trasy a ratrak napycha gdzie trzeba. Jazda pod fontaną śnieżnego pyłu z armatki to dla mnie katastrofa. (czyszczenie i suszenie gogli jak po upadku). Faktycznie chyba marudzę, bo to ostatki mrozu . Kto teraz nie nadmucha bedzie miał świeta bez sniegu. hmm..... SB mnie uprzedził.... Gdybym z okna nie widział, że armatki na palenicy wyłaczane są 'równo z fajrantem'... to zgodziłbym się, że mi nikt nie dogodzi... ;) Pozdrawiam W zeszłą sobote austryjacy na Katchbbergu od rana równo walili z wszystkich armatek: http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=2823&c=member&imageuser=6864 a ludzi jeździło sporo i raczej nikt sie nie przejmował. Często w rożnych miejscach jeździłem przy włączonych armatkach (Austria i Włochy) i jakoś mnie to nie dziwilo. Nic to przyjemnego ale trzeba zrozumieć włodarzy ośroków jak i tych co tam jeszcze chcą pojeździć w późniejszym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Mnie te armatki specjalnie nie przeszkadzały-owszem,jest dyskomfort,ale tylko w ułamku sekundy,kiedy przejeżdżamy obok,czy to na kanapie,czy na nartach. Ale miejscami bym powiedział,że wręcz odwrotnie!gdyby nie armatki,trzeba by po lodzie jechać. Niech śnieżą pełną parą,bo ja już za 3 dni mam urlop i chcę sobie pojeździć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Johny chyba musimy podjąc prace w telewizji:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Johny chyba musimy podjąc prace w telewizji:d Jak najbardziej,tylko muszę popracować nad mało fotogenicznym wizerunkiem.... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 dobrze jest:D ja zaraz pokażę jak zużyłem naklejki ktore przy okazji JC nam podarował musze tylko to z iphona zrzucic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Ja na razie dwie zużyłem na kask,nad resztą się zastanawiam... może obkleję ekipę? Tylko parapeciarzy obklejać? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Jak najbardziej,tylko muszę popracować nad mało fotogenicznym wizerunkiem.... :eek: nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie czy rozjazd jest pomiędzy wizja i fonia w tym filmiku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Ja na razie dwie zużyłem na kask,nad resztą się zastanawiam... może obkleję ekipę? jak masz nadwyzki to mozesz zawsze poslac do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie czy rozjazd jest pomiędzy wizja i fonia w tym filmiku ?? Też to zauważyłem,ale Prezes na szybkości to "sklecał",zanim ja dotarłem do domu(!!!)... mogło coś nie wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 (edytowane) jak masz nadwyzki to mozesz zawsze poslac do mnie Chyba mam jeszcze cztery,więc nie ma problemu! Choć Prezes pewnie będzie szybszy... szybszy od nas na stoku! Edytowane 20 Grudzień 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Uwagi do reportażu i zdjęć: 1. Prezes bez kasku :eek: 2. Johnny i Bugi - spoko, w skionline.tv możecie zostać korespondentami 3. Jacek chyba tak bardzo nie przeżył drogi z Nassfeld, trzymał kamerę równo 4. Kolejny film kręcony z krzesełka. Austriaccy dziennikarze sportowi z kamerą przejeżdżają trasę zawodów Poza tym super Zazdroszczę misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 bo prezes nasz był tam " z buta" w pięknej zielonej kurtałce skionline.pl i białej czapeczce:) z aparatem zaopatrzonym w pokaźlą lufe i kamerę budził respekt i poszanowanie niema to tamto musi byc usprawiedliwienie dla prezesa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Na pytanie "gdzie ma narty" odpowiedział,że się dosyć najeździł w Nassfeld... Fajna opcja,nie da się ukryć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Na pytanie "gdzie ma narty" odpowiedział,że się dosyć najeździł w Nassfeld... Fajna opcja,nie da się ukryć... Odpowiedź była trochę inna Cyt - mam 6 par w boksie na parkingu pod stokiem :eek: Miałem też kask, kije, gogle, rękawice .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Odpowiedź była trochę inna Cyt - mam 6 par w boksie na parkingu pod stokiem :eek: Miałem też kask, kije, gogle, rękawice .... Nigdy nie jest tak żebym był do syta najeżdżony. Ale w tym wypadku całkowicie JC rozumiem. Po powrocie z Nassfeld jeździć na Nowej Osadzie to tak jakby zmienić Merca S-klasse na Papiorowi Jaguar (tak czesi nazywali Trabanta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Znacie jakiś szerszy cennik aniżeli to 6 dyszek za 4 godzinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 6 dych 4h jeden wjazd 5złociszy 10 wjazdów 50zł i nic więcej nie oferują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Bugi niedokońca tak jak piszesz:D jeden wyjazd 6 złotych 10 zjazdów 50 złotych 4 godziny 60 złotych Ps. Byłem tam wczoraj od 16 szkoda ze się nie spotkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie czy rozjazd jest pomiędzy wizja i fonia w tym filmiku ?? Już zgrywam drugą wersję z poprawionym dźwiękiem Dam znać jak będzie na www.skionline.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Już zgrywam drugą wersję z poprawionym dźwiękiem Dam znać jak będzie na www.skionline.tv Uśmiałem się z tego dźwięku,bo wyglądało to tak jakby wypowiedź Johnego była spreparowana. Tzn. jakby mówił,że jest paskudnie np. A wypowiedź podłożona była pozytywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Ale Bugi, mosz niysamowity akcent.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 tzn z (_(_) ? tak wiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi