gregre0 Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Dzięki Misal, właśnie się dowiedziałem że to nie amfibia! Dobrze, że mi asfalt pod bramą dwa lata temu położyli bo po tej lekturze bym się bał z garażu wyjechać. Dawniej to prosto z bramy w jezioro wjeżdżałem - 20cm to tylko po małym deszczyku było! A tak na poważnie (tamto też było poważnie) to już drugi mondek którym jeżdżę a przedtem były dwa eskorty i powiem że mam do forda sentyment. Wszystkie oddawałem po 100k km ale do tego czasu to lałem wachę, przekręcałem kluczyk i w drogę - zero problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thunder Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Jeszcze kilka postów i się okaże, że połowa użytkowników forum jeździ mondkiem w dieslu. Swoją drogą, te auta cechują się, moim zdaniem, bardzo dobrym stosunkiem jakości do ceny. Niby "ford g...o wort", ale w mondku ojca poprzedniej generacji na wyświetlaczu prawie 300k, a robione w nim było tylko koło dwumasowe i sprzęgło. Zawieszenie to tak jak napisał mihumor jakby z beemki wzięte, super. Ostatnio tylko ciągle się końcówki drążków kończą i tłuką niemiłosiernie, hurtem trza by je kupować. Szczęśliwemu nabywcy mundeła życzę bezproblemowej eksploatacji. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi