Misal Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 (edytowane) Posty przeniesione stąd: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=9881 -------------------------------------------------------------- Zabawka odebrana przedwczoraj Niestety - stety roboty dowaliło :eek: , jak to IV kw. w mojej branży. Jeszcze jakby Góra ruszyła, to może bym się zdecydował. A tak to przygotuję zabawkę do "służby liniowej" i nadrobię zaległości pzdr misal _________________ Edytowane 18 Grudzień 2009 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 (edytowane) Zabawka odebrana przedwczoraj To Michał Gratulacje!,szkoda tylko,że nie bardzo teraz jak ją przetestować Edytowane 18 Grudzień 2009 przez dareklewandowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Jakie testowanie, muszę najpierw dotrzeć - 5k km spokojnej jazdy :eek: Zaczynamy mocnego offtopa - zaraz wkroczy któryś Moderator :eek: pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Jakie testowanie, muszę najpierw dotrzeć - 5k km spokojnej jazdy :eek: Spokojnie-już dawno to za Ciebie zrobiono;),a co Ty na lawecie do domu przyciągnął to cacko:D Pewnie zobaczyłeś,że warunki drogowe do d... i po zakopiance ,też nie da się śmignąć,to dzieciaki same wysyłasz;) Pozdr.Lewy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 strona 171 instrukcji obsługi: Przy odbiorze zalecili 1,5 k wydłużyć do 5 k. Ja tam się mechaników słucham pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Przy odbiorze zalecili 1,5 k wydłużyć do 5 k. Ja tam się mechaników słucham To tak jak przy żonie,na początku nie ostro..;)Ja tam się dawno takich głupot nie słucham,a wolę wiedzieć co zrobili przy serwisie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 To tak jak przy żonie,na początku nie ostro.. Ty wujek dobra rada:rolleyes: Na początku nie ostro, a potem lament bo po głowie łazi:eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Ty wujek dobra rada:rolleyes: Na początku nie ostro, a potem lament bo po głowie łazi:eek: Bo właśnie się słuchał rad-jak młody ;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 W Ładach pisali nie przejeżdżać brodów powyżej 1 m:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Docieranie Posty przeniosłem tutaj z innego offtopica pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 a co chcesz docierac? co za auto kupiłeś pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Marka 4 litery pierwsza "F" Typ 5 liter, pierwsza "M" pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 no to jak nic tylko fiat marea pasuje :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Sorka, ale z liczeniem mam problem typ 6 liter, pierwsza "M" pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 a ten fred to kombi czy limuzyna , ja dzisiaj odebrałem moje lego z warsztatu, i też trzeba było sprawdzić sprzęgło czy dobrze działa:D a że warsztat jet koło makro więc było trochę nieodśnieżonego miejsca do sprawdzania :D aż nas ochrona pogoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Sorka, ale z liczeniem mam problem typ 6 liter, pierwsza "M" I rymuje się z słowami "gówno wort":D Wiem...wiem zaraz napiszesz że SB nie może brać czynnego udziału w tej zabawie:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 No jak nic fort gówno wort - żeby tylko nie mojndejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 No jak nic fort gówno wort - żeby tylko nie mojndejo. A co z tym mojndeo nie halo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 hehe nie no nowy mondeo jest super:) diesel czy benzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 A F... jego brat (cd powiedzonka) - chyba klekot :-) Gratulacje Michał - fajny prezent pod choinkę Ja bym "docierał" (z doświadczenia mechanika) tak do 1500 km 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Jak to mówią nie każda morda pasuje do Forda:D Miałem i w zasadzie jeszcze mam Mondeo poprzedniej edycji, bardzo dobre to kombi jest, narty do 165 cm bez problemu przewoziłem w bagażniku bez składania foteli i z zasłonietą roletą. Najwieksza zaleta Mondeo to zawieszenie było. Nowym też jeździłem kilka razy i to naprawdę fajna furka jest, taka nie za duża, nie za mała, w sam raz. Gratulację i życzę milego uzywania. Przy docieraniu auta należy je delikatniej traktować przez pierwsze 1500 km, później coraz bardziej katować a po 5kkm zmienić olej. Silnik odpłaci za takie potraktowanie. Uwagi dotyczą benzyny bo do dizli szacunku nie mam i nie docieram ich bo to rolnicze silniki są i trzeba je katować od razu. Zresztą co tam docierac jak one obrotów nie lubią i zawsze sie jeździ nimi jakby się docierało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 A co z tym mojndeo nie halo? Żart. A poważniej: na składzie domowym dwa takowe jeden po drugim. Na pierwszym dobrze ponad 200k, drugi (nowy model) niecałe 150k. Obydwa (niestety) w dizlu. Za to 6 biegow robi swoje. W pierwszym: dwumasowka, sprzeglo, climatronic + polecam ze szrotu wynalazki zamiast napraw w ASO... W drugim standardowo juz po wymianie dwumasowki i sprzęgła. Poza tym: super autka dla potrzebujących kombi w dizlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Ta dwumasówka to bardzo chybione ustrojstwo , a szrotowe jak się spisują? http://autofoto.pl/forums/thread/18259.aspx -opis o dwumasówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 swoją drogą jak już o docieraniu to moze SB sie pochwali ja to bym z chęcią takiego Forda Focusa RS podocierał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 No to se chłopaki pogadali Ganz neue Mundek, kombi (z kratką), 2.0 w dizlu. Zamówiłem tuż przed warszawskim WZF 28.09, odebrałem teraz. Jak ja robię 40kkm/sezon to przy benzynie na nartki by nie starczyło Jeszcze go tylko trochę dozbroić i może wejść do służby pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi