SB Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Pobudka... o 11 ...o 13.30 byliśmy w samochodzie. Pojechaliśmy do Białki na Kotelnicę....Jak zarządziłem, tak wstaliśmy....już o 11.40 byliśmy w samochodzie w drodze na Harendę.... :eek: nie wybierzemy się razem na narty Za pobudkę o 6:35 byłbyś gotów mnie do sądu zatargać:eek: Jak dla mnie naganne, od 2 w nocy do 7 rano to co dość spania. Też było mi dane być na nartach z takim towarzystwem i też wychodziliśmy z pubu o 2 w nocy ale 8:45 pierwszą gondolą do góry, jeden z moich kompanów to cukrzyk i jak zmierzył cukier po imprezie w pubie na 2 dzień rano to miał ponad 400:eek:. No ale oczywiście każdy odpoczywa tak żeby odpocząć i to są indywidualne preferencje każdego z nas. Jak go przekonać, aby się przestawił i zaczął porządnie jeździć ?? Tylko po co go przekonywać? Co Ty Jechowy jesteś, żeby kogoś na dobrą drogę nawracać? Jak taki taki styl jazdy, jaki uprawia przynosi mu zadowolenie i frajdę i sam nie wyraża chęci zmiany tego stylu, to po co burzyć jego szczęście:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 O 13.30 w sobote kończyłem jazdę w Jurgowie,chyba na narty o tej porze bym sie już nie wybrał,raczej w druga strone do baru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 :eek: nie wybierzemy się razem na narty Za pobudkę o 6:35 byłbyś gotów mnie do sądu zatargać:eek: To jakiś kolejny stereotyp z tym wstawaniem Na narty i w góry potrafię wstać wcześnie, naprawdę Jak pojedziemy z Seniorem do Soelden to chyba codziennie rano będziemy Ci sms'a z pierwszej gondolki przesyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 To może Ci Młody na PM-a wyśle co jego koledzy mówią o mnie :eek: koledzy to się zaraz hurtem na forum zarejestrują jeden już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Salwer - ach ta siła perswazji:D:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Fotki: post pisany po przyjeździe : Krupówki wieczorem: Harenda w niedzielę: Reklama skionline : Wojtek: Piotrek: Ja: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 aleś ty do seniora podobny :) nie widze naklejek na kasku za to czerwień poleci chyba:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Specjalnie dla bugajsona (żeby zobaczył, że jest nalepka na kasku ): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 aleś ty do seniora podobny :) ale że styl jazdy mamy podobny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 facjata ta sama:P tzm twarz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Usiedliśmy, zamówiliśmy metr piwa (10 szklanek 0,5 L podane na "desce" z uchwytami na szklanki), ja dodatkowo jeszcze Wiener Schnitzla bo przed obiadem byłem - bardzo smaczny Piwo równie dobre. Usiedliśmy w salce na piętrze, obok nas rozstawiał się właśnie niejaki Igor - gość śpiewał i grał na gitarze fajne hity rockowe anglo- i polskojęzyczne. Można było trochę pośpiewać. Podobno co kraj, to obyczaj,ale... żeby w górach podawali piwo w szklankach:rolleyes: Przepraszam za tę uwagę, ale miasto moje mnie do tego zobowiązuje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 ok za naklejkę wybaczam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Podobno co kraj, to obyczaj,ale... żeby w górach podawali piwo w szklankach:rolleyes: Przepraszam za tę uwagę, ale miasto moje mnie do tego zobowiązuje:p knajpa nie ma charakteru góralskiego, tylko uniwersalno-Warkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreambus Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 knajpa nie ma charakteru góralskiego, tylko uniwersalno-Warkowy Co racja to racja, knajpa uniwersalna, ale co do szkalnki się nie zgodzę. Sam miałem zwrócić na to uwagę. Piwo pije się tylko i wyłącznie z KUFLA. Nie ważne gdzie... No chyba, że jest to butelka lub puszka... acha ale to nie są wyjątki... hm, no to inaczej: piwo pije się z butelki lub puszki ewentualnie jest o KUFEL. Nieeeeeeeee, tak też nie jest dobrze... Z puszki KUFLA butelki... nie... tak też jest źle... No to tak: każdy pije tak jak lubi, byle nie pił ze szkalnki. Ech, chyba w końcu jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 Cześć Piotrku, Witaj na forum Zachęcam Ciebie do napisania czegoś o sobie w profilu i przedstawienia się w dziale "Witamy na forum". Mam nadzieję, że będziesz się dobrze czuł w naszym towarzystwie. Tworzymy tutaj taki specyficzny "Klub Narciarski", ale nie jest to tylko wirtualne towarzystwo. W realu też się spotykamy - niekoniecznie na nartach pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 ... czasem na piwie z puszki na ławce w parku to teraz każde wyjście na piwo to już mini-WZF będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 Nie dość, że trzymam Ciebie w piwnicy, to jeszcze widujemy się tylko na piwie, na ławce w parku :eek: Normalnie "rodzina patologiczna" :eek::eek::eek: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 (edytowane) ale to już stwierdził ksiądz w gimnazjum edit: ale to stwierdzenie o ławce w parku to bardziej do Dreambusa było ;] Edytowane 22 Grudzień 2009 przez salwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreambus Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 Do mnie???? Ja nic o żadnym parku i żadnej ławce nie wiem!! Nic nie wiedziałem i nic nie słyszałem... A co do piwnicy, to trzeba było Salwer mówić, to byśmy Ci z chłopakami na wyjeździe zrobili posłanie w piwnicy, poczyłbyś się jak w domu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 zara Ci moderator misial palnie jakims czerwiencem za ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 Czerwieńca to zaraz ty Bugi dostaniesz Ja jestem MiSal a z Misiem to tylko wygląd mam zbliżony pzdr MISAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 nie misial tylko misal, tam nie ma drugiego "i" a spać mogę tylko w jednej piwnicy, odpowiednio wyposażonej każda inna odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreambus Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 Może jednak będzie łaskawy:) A to raczej Salwer powinien za ten dom coś mi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 nic Ci nie zrobię bo sam czasem bywasz w tej piwnicy w wiadomym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi