SHAR_PEI Napisano 11 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2003 Po długich rozważaniach i namysłach oraz i przede wszytkim waszej pomocy poszedłem do zaprzyjaźnionego sklepu i zamówiłem Fischera WordCup SC dł 150 i w poniedziałek ide je odebrac. Bo jak to mówia w Piątek to zły początek. Wielkie dzieki wszytkim którzy byli w tym trudnym dla mnie okresie wyboru nowej nart ze mną . Pozd Adam P.S A i jeszcze kask taki ładny czarny Uvexa sobie kupiłem pod kolor narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2003 No i stało się. a ten słuchaj a jaki kachol masz bo ja właśnie zastanawiam sie jaki kupić a ten u kogo te nartki odbierasz?? ja mam tesh world cupy ale z tamtego sezona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 11 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2003 No i stało się. No coz - widze ze moje miasto sie wozi na Fischerach i tylko ja tu odstaje- choc klasa sprzetu ta sama. Czarny kask i Fischery- przynajmnej wiem jak Cie rozpoznac na stoku. Gratuluje zakupu, sam kiedys ja planowalem, ale wybor jednak padl na zolta nartke. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2003 No i stało się. Kask kupiłem i narte u Ryska w sklepie na stawowej tam w dół co sie zchodzi wiesz napewno gdzi pisalismy o tym sklepie wczesniej na Forum. A co do kasku to wczesniej tez miałem Uvexa Word Team taki srebrny, i poniewaz bardzo dobrze mi sie w nim jezdziło to kupiłem znowu Uvexa tylko teraz taki cały czarny jest i do tego jest rzuchwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 11 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2003 No i stało się. Moze tez pomysle o kasku- nigdy go nie praktykowalem. Ale z tego co tu czytam to wchodzi sprzet do uzytku. Trzeba by pomyslec troche o bezpieczenstwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2003 No i stało się. No raczej ja jezdze w kasku od 5 lat ale i teraz jest to zadkie zjawisko na stoku. Naszczęscie coraz więcej ludzi przekonuje sie do tej częsci gaderoby. Ostatnio nawet mój ojciec. Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 12 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2003 No i stało się. LI TYLKO POGRATULOWAĆ! POZDR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi