szparaa Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 (edytowane) Witam wszystkich i bardzo serdecznie pozdrawiam z Ischgl Pogoda super - slonce i mrozik:) Ludzi malutko - po prostu bajka!! Sniegu masa ale armatki pracuja przez 24h, aktualnie pada sniezek, ale mam nadzieje ze jutro obudzi mnie sloneczko;) I prosze mnie nie banowac za to co napisalem;) na was tez przjdzie kolej!! Relacja po powrocie!! Edytowane 15 Grudzień 2009 przez SB Utworzenie odnośnika 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 dzięki dzięki po powrocie relacja szczególowa i fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Na razie edytowałem i utworzyłem odnośnik do ośrodka, ale traktuj to jako ostrzeżenie;) Szalonej jazdy i wyśmienitej pogody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Miłego pobytu Gdzie mieszkasz ? pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 (edytowane) Wspniałej pogody i naturalnego śniegu :-) A ja dopiero w marcu :-((( Edytowane 15 Grudzień 2009 przez ARI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Witaj szparaa! Baw się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 20 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Ischgl - relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi