lokiec3 Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 (edytowane) Poniżej dowód, że się spotkaliśmy: Jak zwykle: kto jest kto? Dla ułatwienia: na zdjęciu jest trzech użytkowników forum. Miło było się spotkać, chwilę pogawędzić. Szkoda, że nie mieliśmy okazji razem pojeździć czy też więcej kufli skrzyżować. Ale musicie zrozumieć, że to małe w niebieskim zajmujące się słomką wymaga trochę czasu. Może następnym razem znajdę więcej czasu dla kolegów z forum. Pozdrawiam. Edytowane 15 Grudzień 2009 przez lokiec3 A to takie proste :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 JC, Ty pojechałeś w Alpy na narty czy obserwować z dala forum pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 JC, Ty pojechałeś w Alpy na narty czy obserwować z dala forum pzdr misal _________________ Ja jestem w pracy, a nie na nartach . A to, że to Alpy ... no cóż internet jest wszędzie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Będzie podpowiedź kto jest na fotce ? Na szybko to wymyśliłem: Kalendarza z wyjazdami forumowiczów jeszcze nie ma pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Ja obstawiam od lewej: Fazol, Łokieć, Pax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Pax jest w niebieskiej bluzeczce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Ja jestem w pracy, a nie na nartach . A to, że to Alpy ... no cóż internet jest wszędzie :eek: Jak bym był w Alpach i by było tyle widać: to też bym se cosik do roboty znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Sławek ty to jakiś zboczony jesteś. 1. Rano wstajesz - zamiast się wyspać i wypocząć przed nartami 2. Jeździsz cały dzień bez przerw - o pustym brzuchu !! No i teraz trzy: 3. Na pogodę w alpach narzekasz - to przecież ALPY! Może jeszcze nie pijesz na stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Sławek ty to jakiś zboczony jesteś. 1. Rano wstajesz - zamiast się wyspać i wypocząć przed nartami 2. Jeździsz cały dzień bez przerw - o pustym brzuchu !! No i teraz trzy: 3. Na pogodę w alpach narzekasz - to przecież ALPY! Może jeszcze nie pijesz na stoku? każdy ma swoje zboczenia ale z tym sniadaniem Sławek no wiesz co:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 no panowie postarać się! kto je kto? ja również dziękuję za spotkanie, było bardzo fajnie i mam nadzieję że uda się powtórzyć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 Ale jakoś nie znalazłem relacji z tego nartowania:mad: No tak to nie uchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 relacja jest! poszedłem na łatwizne i się zaczepiłem;) http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=87775#post87775 i jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi