mihumor Napisano 17 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2009 Wiem, gdzie można dostać za 1049+kurier. Pomyślimy, na razie mam mało danych na jej temat, te testy WST i NTN mnie nie przekonują bo tam są one porównywane do nart słabszych, często dla prawie początkujących jak Att1 czy Cool One z Heada i może wyjść, że w kraju ślepców jednooki królem albo zamienił styryjek siekierkę na kijek i narta nie będzie dużo twardsza od Att3, ktore mamy jednosezonowe i szkoda je sprzedawać. Jak będziesz miał już jakieś opinie to koniecznie napisz bo pozostają w kręgu zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaśka31 Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Witam A więc dziękuję za wszystkie rady i sugestie Dziś właśnie kupiłam narty i wybór padł na Fischer VIRON 4.4 dł 160 cm za dwa tygodnie wypróbuje na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Bardzo fajna narta opisz wrażenia z jazdy miłego sezonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaśka31 Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 oczywiście opiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi