Bończa Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 (edytowane) Od 20 grudnia 2009 obowiązuje nowy cennik na Kasprowym. Cennik Edytowane 13 Grudzień 2009 przez Bończa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 (edytowane) Czyli rozumiem,że nadal nie ma tak jak bylo kiedyś jednego karnetu na wjazd kolejka i na oba kotły? Jak załozyli nowy system to twierdzili,że to chwilowo.Banda kretynów i złodziei!!!!!!!!!! Edytowane 13 Grudzień 2009 przez hucu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 A Misal nic tylko żebym przyjechał do Zakopanego za porę dni bo tam z Salwerem będą, no ale niestety po prostu mnie nie stać na takie luksusy:p Ale to dobrze że takie ceny, przynajmniej człowiek nie ma dylematów w którą stronę jechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Klękajcie narody - górale w zakopcu boga się chyba nie boją - utwierdza mnie to w przekonaniu aby do tego miasta nie jeździć. A gdzie parkingi, coś do zjedzenia .... za biedny jestem na to miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 No to jazda na Kasprowym to full wypas. Pełen luksus. Za te pieniądze. No to jest właśnie jeden z dowodów na to, że jeśli utrzymuje się w Polsce taki absurd tzn, że nasz kraj jest chory. A ludzie gotowi zapłacić takie pieniądze za "taki luksus", że do zdrowych należeć nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 chyba ich pogięło za taką kasę a jak zgłodnieje to będzie trzeba się do korzonków dokopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Od 20 grudnia 2009 obowiązuje nowy cennik na Kasprowym. Cennik dzeki za link a nie wiesz gdzie moge zobaczyc ceny karnetu 6 dniowego obejmujacego Kasprowy, Butorowy, Gubaluwke, Goryczkowa i Gasienicowa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Lobby beskidzikie jak słowo honoru Ale przeciez wspomnienia są bezcenne ...... Za wszystko inne zapłaciśz kartą ...... Nie, nie zapłacisz. Ale ja już taki zwariowany jestem, popaprany i powalony, że jak tylko będzie szansa, że Góra ruszy, to w piątek wieczorem testujemy z Młodym nową brykę na Zapiekance I jeszcze na bezczela zwołam WZF na Górze. Decyzja zapadnie w piątek pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Przyznaję bez bicia, że mam sentyment do tej góry. No, ale czy te cffaniaki muszą co rok wypróbowywać, co jeszcze można znieść? Słowo, że jednak potrafią przeginać coraz gorzej... A jeszcze jest Łomnica, jak się chce powozić w pięknej górskiej scenerii. No, nie mówiąc już o turach. Zresztą, wkrótce będzie Nosal i mnóstwo fajnych górek na zimę, a Kasprowy - najwyżej na wiosnę, jak już na dole zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 dzeki za link a nie wiesz gdzie moge zobaczyc ceny karnetu 6 dniowego obejmujacego Kasprowy, Butorowy, Gubaluwke, Goryczkowa i Gasienicowa ? Kiedyś był taki dowcip: Kiedy w Polsce będzie dobrze ? Kiedy w samolocie na trasie krajowej Lwów - Warszawa usmiechnięta stewardessa będzie rozdawała czekoladki z napisem E.Wedel (d.22 Lipca) Czekoladki już są pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 dzeki za link a nie wiesz gdzie moge zobaczyc ceny karnetu 6 dniowego obejmujacego Kasprowy, Butorowy, Gubaluwke, Goryczkowa i Gasienicowa ? padłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2009 dzeki za link a nie wiesz gdzie moge zobaczyc ceny karnetu 6 dniowego obejmujacego Kasprowy, Butorowy, Gubaluwke, Goryczkowa i Gasienicowa ? Panie! Takie to tylko Erze sprzedają :p;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orm Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Wreszcie mamy coś naj w narciarstwie: niestety jest to najdroższy karnet dzienny: 32 zł kolejka + 90 zł krzesło ale za to na jedną trasę :eek: Czy ktoś wie co to jest opłata rezerwacyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Wreszcie mamy coś naj w narciarstwie: niestety jest to najdroższy karnet dzienny: 32 zł kolejka + 90 zł krzesło ale za to na jedną trasę :eek: Czy ktoś wie co to jest opłata rezerwacyjna? Możesz zarezerwować bilet na wjazd kolejką na górę na dowolny dzień i godzinę i za to trzeba ekstra zapłacić.Bo przecież te 122 zł to są grosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 20 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2009 Nie mów tak - mamy jeszcze b.drogie i b.dobre autostrady :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi