rapatom Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 witam, mam pytanko przeglądałem posty na ski forum, potem nieopatrznie wszedłem na skionline i dopiero po dłuższym czasie zorientowałem się, że to nie to forum, grafika bardzo podobna, forumowicze się powtarzają więc o co tu chodzi???? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Cześć No to masz problem chłopie:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Jak poczytasz pobędziesz to i zobaczysz różnice - demokracja każdy indywidualnie dobiera sobie przyjaciół:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Jak poczytasz pobędziesz to i zobaczysz różnice - demokracja każdy indywidualnie dobiera sobie przyjaciół:) i tu jest właśnie ta różnica i po temacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Witam! To jest po prostu inna stronka. Nie będę oceniał tamtego forum,tutaj po prostu wyjątkowo dba się o kulturę i ogólną poprawność dyskusji,powiem,że to takie bardziej rodzinne forum. Nie wszyscy forumowicze się powtarzają,uważam to forum za najlepsze,więc tylko tutaj jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 jak nie widzisz na pierwszy rzut oka różnicy to czas odwiedzić okulistę poza tym - skionline to nie tylko forum, w przeciwieństwie do tego drugiego (którego nazwy wymawiać nie wolno :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 (edytowane) Salwer, Bez przesady z tym wymienianiem nazwy Linków nie zamieszczamy w postach. pzdr misal Edytowane 12 Grudzień 2009 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Swojego czasu toczyła się "tam" dyskusja o najlepszej stronie dla narciarzy i wynika z niej, że najlepsza jest .......skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 (edytowane) Śmiem twierdzić że większość tamtego towarzystwa zagląda do Nas:D Edytowane 12 Grudzień 2009 przez Raceman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 ale na odwrót chyba rzadko ;] ? ja przynajmniej nie szukam niczego na ... i tak ledwo czasu na czytanie skionline starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Ja raczej też jestem stała w uczuciach więc tylko tu jestem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Za bardzo nie wiem jaka jest różnica bo jestem tylko na tym forum i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Wróżko masz rację - ja tak jak Ty i wielu innych tu obecnych (na tym forum) b.dobrz się czuję - i nie mam zamiaru szukać czegoś innego. Jak to ktoś dobrze wcześniej napisał że możemy sami sobie wybierać przyjaciół - i tutaj jest mi po prostu dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 takich jak My nie ma NIKt i nie ma nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 a po 2 mamy tutaj piękne kobitki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 status jestem juz chyba od 3 lat na SKIONLINE... i JEST SUPER , ale nie znam wszystkich reguł. Jakie sa kwalifikacje z poczatkującego na zaawansowanego i weterana FORUMOWICZA , na poczatku myslałem ze chodzi o poziom umiejetności na nartach . NARESZCZIE cos sypie .... bo juz umieram z braku desek carv ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 status mała poprawka -na skionline pisze ze to juz 5 rok tam sie loguje ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Ktoś tu założył wątek i go zostawił... nie ładnie Ja konto tam mam Problem w tym ze logowałem sie pare lat temu i juz nie pamietam jaki jest login :D Tu jest lepiej, przytulniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 (edytowane) ... Jakie sa kwalifikacje z poczatkującego na zaawansowanego i weterana FORUMOWICZA , na poczatku myslałem ze chodzi o poziom umiejetności na nartach .... 10-100 postów początkujący 101-500 postów średnio zaawansowany 501-1000 stary wyjadacz 1001-2000 stara gwardia 2001- weteran pzdr misal _________________ Edytowane 13 Grudzień 2009 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 (edytowane) Ktoś tu założył wątek i go zostawił... nie ładnie Marcin, Nie mówienie o tamtym forum to jest tak jakbyśmy uważali, że go nie ma. Jakbyśmy tak uważali, to moglibyśmy zaniedbać nasze skionline. pzdr misal _________________ Edytowane 13 Grudzień 2009 przez Misal masło maślane zaniedbać dbanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 różnica jest jedna zasadnicza tam jest tylko forum, a tu forum jest tylko dodatkiem ps. u nas jeszcze alfreda nie zabanowali :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Ja to chyba zalogowany jestem od 2003. A zaglądam jak zima sie zbliża. Bo w lecie to raczej rower zawraca mi głowe. Ale wracając do SKIONLINE to uważam, że jest to najlepsza polska strona o tematyce narciarskiej. Innych FOR narciarskich nie odwiedzam a to FORUM jest spełniające wszystkie swoje funkcje. Tak sądzę. Jest rzeczowe jeśli trzeba, czasem zabawne, zapewne towarzyskie. Słowem każdy znajdzie tu coś dla siebie. DLa mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 witam, mam pytanko przeglądałem posty na ski forum, potem nieopatrznie wszedłem na skionline i dopiero po dłuższym czasie zorientowałem się, że to nie to forum, grafika bardzo podobna, forumowicze się powtarzają więc o co tu chodzi???? ? O to,że tu narciarstwo jest dla Wszystkich.Tam dla wybranych:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Ja o Skiforum dowiedziałem się na Praciakach Czasem tam od tego czasu zaglądam ale i tak jakoś bardziej jestem związany ze skionline. Skionline to nie tylko forum, a na naszym forum jest troszkę mniej postów przez co jest dla mnie bardziej czytelne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 a na naszym forum jest troszkę mniej postów przez co jest dla mnie bardziej czytelne. Dla mnie też. I to główna jego zaleta. Nie ma tysiąca zapytań i miliona odpowiedzi. Zwykle wypowiada się paręosób z własnego doświadczenia. Na skiforum z tym "wypowiadaniem sięz doświadczenia" to różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi