artix Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 (edytowane) ... Edytowane 8 Kwiecień 2022 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 3 godziny temu, Zagronie napisał: Ładne wykresy tych wizyt. Jeśli prawdziwe, teraz można wszystko zmanipulować, to rządzi jeden. Ja staram się nie zadzierać z władzą, ale po cichu popieram opozycję, powyżej 5 %. I tak to się dzieje. Z władzą poważnie, w gronie opozycjonistów żarty. Prawdziwe, każdy może sprawdzić. Są strony, na których można porównać dowolne strony ze sobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 19 godzin temu, MarioJ napisał: wszędzie podobne Nicki Ja na KN mam zupełnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 2 godziny temu, WojtekM napisał: Ja na KN mam zupełnie inny. Ja w sumie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 12 godzin temu, JC napisał: Tak, żeby dokładnie pokazać, jak to faktycznie wyglada. Toż to podlega pod UOKiK 😉. Zdobyłeś pozycję dominującą na rynku i jeszcze się tym chwalisz 😉? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2022 Musieliby admini z pozostałych forów zacząć nagrywać vlogi to może by się ruch zwiększył. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 9 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2022 6 godzin temu, brachol napisał: Musieliby admini z pozostałych forów zacząć nagrywać vlogi to może by się ruch zwiększył. Ale tu chodzi chyba o ruch w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2022 5 godzin temu, Wujot napisał: Ale tu chodzi chyba o ruch w drugą stronę To działa w obie strony 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagronie Napisano 10 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2022 No i z nart wyszła polityka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2022 5 godzin temu, Zagronie napisał: No i z nart wyszła polityka. Sezon ogórkowy na skionline się zaczyna Poza rowerami i wycieczkami nalezy oczekiwać wzmożonych dyskusji o podobnej materii jak właśnie ta o wyższości jednego forum na drugim. Aż do kolejnej zimy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2022 3 godziny temu, mysiauek napisał: Sezon ogórkowy na skionline się zaczyna Poza rowerami i wycieczkami nalezy oczekiwać wzmożonych dyskusji o podobnej materii jak właśnie ta o wyższości jednego forum na drugim. Aż do kolejnej zimy E tam... Gwarantuje Wam że za max 3-4 dnie będzie jakaś fajna fotorelacja z Alp 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2022 5 minut temu, marcinn napisał: Gwarantuje Wam że za max 3-4 dnie będzie jakaś fajna fotorelacja z Alp 😀 To gdzie sie wybierasz ?.. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2022 13 minut temu, Lexi napisał: To gdzie sie wybierasz ?.. 😁 Wiesz... Moje panie sobie zażyczyły dużo słońca więc chyba IT,choć chciałbym połączyć z fajnym ośrodkiem koło Insbruck 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi