artix Napisano 7 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2022 Godzinę temu, Plywak napisał: Ciekawi mnie o ile spadła ilość postów/wejść na forum i jak to wpływa na całość witryny skionline.pl. Obecna aktywność wygląda jak jakieś 20% tej z lat poprzednich. Ilość aktywnych użytkowników pewnie podobnie. Vlogi i YT może przyciągać tylko marzycieli o ekskluzywnych podróżach 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2022 Tako rzecze Google 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 7 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2022 23 minuty temu, sstar napisał: Tako rzecze Google Czyli SO górą. Ciekawe czy historyczne wyniki też są??? Widać, że na tym forum ubyło autorów i ruchu związanego z "normalnymi" narciarzami. Nieźle trzyma się za to sekcja skiturowa. Dlatego zresztą tutaj zaglądam Na SF mocny jest wątek instruktorsko-szkoleniowy gdzie jest kilku pasjonatów. Sekcja światopoglądowa też dycha. Ale ogólnie wszystkie 3 fora to szorowanie coraz niżej. Po prostu nikt nie uzupełnia ubytków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2022 19 godzin temu, artix napisał: Forum powoli ale skutecznie się kończy. Z różnych powodów. Ja mam swoje. No nieładnie Arturze, najpierw wykopałeś z forum @Mitek (którego nawiasem bardzo brakuje), a teraz sam rejterujesz. Porównywanie forum tutejszego z innymi to trochę jak porównanie solidnego samochodu z motorowerem, a to ostatnie forum czy blog, to jak hulajnoga 😉😜🙃 PS. Myślałem, że ten wątek to taki humorystyczny, a tu pełna powaga... Pozdrawiam🤓 1 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2022 1 godzinę temu, marionen napisał: Porównywanie forum tutejszego z innymi to trochę jak porównanie solidnego samochodu z motorowerem, a to ostatnie forum czy blog, to jak hulajnoga świetne porównanie, znacznie więcej niż solidny samochód to solidny autobus 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2022 10 godzin temu, Wujot napisał: Ale ogólnie wszystkie 3 fora to szorowanie coraz niż I wszędzie podobne Nicki. Trzeba by zintegrować wszystkie trzy fora, mianować stara moderatorem. I wszystko migiem upadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 7 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2022 1 minutę temu, MarioJ napisał: I wszędzie podobne Nicki. Trzeba by zintegrować wszystkie trzy fora, mianować stara moderatorem. I wszystko migiem upadnie. Już tam się miga nie czepiaj! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2022 8 minut temu, Wujot napisał: Już tam się miga nie czepiaj! Ty się nie śmiej. Przerzucaj się lepiej na tik taka. Fejsuk za trzy lata upadnie. Chwilka i nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 7 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2022 23 minuty temu, MarioJ napisał: Ty się nie śmiej. Przerzucaj się lepiej na tik taka. Fejsuk za trzy lata upadnie. Chwilka i nie będzie. Zapamiętam tę przepowiednię, poczekam te trzy lata na jej weryfikację. Na razie FB jako narzędzie całkiem dobrze się sprawdza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2022 W dniu 6.04.2022 o 03:38, sstar napisał: Warto to nadrobić. Wiele postów zostało na forach. Lektura obowiązkowa. Zaczytywałem się do upadłego. Z fredowskim to widzisz nigdy nie wiadomo, czy pisze poważnie, czy kpi, a pamiętam głównie jego chamskie odzywki. Więc raczej nie będę nadrabiał. Odnosząc się do dyskusji na FB, to sporo korzystam informacyjnie w różnych działkach, natomiast narciarskiej merytoryki tam nie uświadczam, owszem są zdjęcia, relacje, odpowiedzi na pytania organizacyjne, natomiast nic o tym jak jeździć. Z resztą SO to też głównie relacje, o technice już dawno nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Chertan napisał: Z fredowskim to widzisz nigdy nie wiadomo, czy pisze poważnie, czy kpi, a pamiętam głównie jego chamskie odzywki. Więc raczej nie będę nadrabiał. Odnosząc się do dyskusji na FB, to sporo korzystam informacyjnie w różnych działkach, natomiast narciarskiej merytoryki tam nie uświadczam, owszem są zdjęcia, relacje, odpowiedzi na pytania organizacyjne, natomiast nic o tym jak jeździć. Z resztą SO to też głównie relacje, o technice już dawno nic. To wpisy Niko130 nadrób. PS Fred oczywiście kpiarski, taka stylowa, Mitek tez specyficzny, ale obydwaj doświadczeni, objeżdżeni, sporo wiedzący i tym się dzielili. A, ze przy okazji komuś się dostało, gdzie drwa rąbią… bywało, ze i mi, ale brałem to z dobrodziejstwem inwentarza, więcej wartości dodanej niż odjetej. Edytowane 8 Kwiecień 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 (edytowane) 5 godzin temu, MarioJ napisał: I wszędzie podobne Nicki. Trzeba by zintegrować wszystkie trzy fora, mianować stara moderatorem. I wszystko migiem upadnie. Moja moderacja byłaby podobna do tej na skiforum, miękka piłka, znaczy jej brak. Natomiast twojej bałbym się, wycinałbys wszystko co niezgodne z twoja norma, dawałbys dislajki na oślep, po prostu masakra. ps zmieniając temat i odpowiadając Chertanowi wkleję wpis zawierający wszystkich guru, taki co MarioJ zaraz by wyciął bo nie na temat, na wszelki wypadek tutejszy, bo skiforum nie mozna Edytowane 8 Kwiecień 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 (edytowane) A co tam wkleję dla Chertana https://www.skiforum.pl/topic/43312-niko130-wspomnienie/ tribute dla człowieka którego niestety nigdy nie poznałem, ale przeczytałem mnóstwo jego postów z zapartym tchem, no i filmik z Fredem i humorem, z górki która mijam od zawsze ale okazji brak Edytowane 8 Kwiecień 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 Zaczęliście o mediach to w miedzyczasie JC trzy "guziczki" dolepił na górze...znaczy że coś w tym jest.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 20 godzin temu, sstar napisał: Tako rzecze Google Tak, żeby dokładnie pokazać, jak to faktycznie wyglada. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 Ta sierota star, nawet nie umie znaleźć dobrego wykresu. Z niczym sobie nie radzi i tylko podpiera się osobowością i dokonaniami innych. Egoista w passerati. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 13 godzin temu, Jeeb napisał: świetne porównanie, znacznie więcej niż solidny samochód to solidny autobus Co Ty o autobusach potrafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 2 hours ago, JC said: Tak, żeby dokładnie pokazać, jak to faktycznie wyglada. a jak to wygląda w porównaniu do lat poprzednich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 Godzinę temu, artix napisał: Co Ty o autobusach potrafisz? No tak...tera sie bedą sie spierać kto ma dłuższego... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 2 godziny temu, JC napisał: Tak, żeby dokładnie pokazać, jak to faktycznie wyglada. Ładnie sezonowy trend widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, MarioJ napisał: Ta sierota star, nawet nie umie znaleźć dobrego wykresu. Z niczym sobie nie radzi i tylko podpiera się osobowością i dokonaniami innych. Egoista w passerati. A coś w temacie? Czy znowu na oślep byle przywalić? Mój tata był nieudacznikiem, więc kontynuuję tradycję rodzinną, taka karma. Nie kazdy może być wybitnym sportowcem jak ty. A sierotą była mama, więc trafiłeś, prawie, że sierotą wojenną… książki o tym pisali. Egoista? Jakbyś wiedział kogo wożę w tym passerati zmieniłbyś zdanie, ale co ty wiesz o… Edytowane 8 Kwiecień 2022 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 14 godzin temu, MarioJ napisał: I wszędzie podobne Nicki. Trzeba by zintegrować wszystkie trzy fora, mianować stara moderatorem. I wszystko migiem upadnie. Ponieważ usposobienie mam pogodne, a niespotykanie spokojny ze mnie człowiek, zadedykuje ci piosenke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 3 godziny temu, sstar napisał: Ładnie sezonowy trend widać. Ten nagły spadek, to rozpoczęcie wojny na Ukrainie 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagronie Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 Ładne wykresy tych wizyt. Jeśli prawdziwe, teraz można wszystko zmanipulować, to rządzi jeden. Ja staram się nie zadzierać z władzą, ale po cichu popieram opozycję, powyżej 5 %. I tak to się dzieje. Z władzą poważnie, w gronie opozycjonistów żarty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2022 12 minut temu, Zagronie napisał: Ładne wykresy tych wizyt. Jeśli prawdziwe, teraz można wszystko zmanipulować, to rządzi jeden. Ja staram się nie zadzierać z władzą, ale po cichu popieram opozycję, powyżej 5 %. I tak to się dzieje. Z władzą poważnie, w gronie opozycjonistów żarty. Oby nie żarty w gronie opozycjonistów z władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi