Gość Bode Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Wielka, dziękuję. Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 forum 10-100 postów początkujący 101-500 postów średnio zaawansowany 501-1000 stary wyjadacz 1001-2000 stara gwardia 2001- weteran dzieki za wyjasnienie ... duzo zawsze czytalem opini i tekstow -a mało pisałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 witam, mam pytanko przeglądałem posty na ski forum, potem nieopatrznie wszedłem na skionline i dopiero po dłuższym czasie zorientowałem się, że to nie to forum, grafika bardzo podobna, forumowicze się powtarzają więc o co tu chodzi???? ? Różnica ...? Około 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 czyli cosik tu nie pasuje Różnica ...? Około 8 lat. 8 lat dluzej a 3 razy mniej postow, tam 240 a tu 80 tysiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 8 lat dluzej a 3 razy mniej postow, tam 240 a tu 80 tysiecy Tam pisze się o wszystkim i nieraz rozpoczyna się tematy, które się powielają... Tutaj najpierw szukasz posta, jeśli go nie było to go tworzysz . U NAS forumowicze w dużej mierze najpierw myślą i szukają potem piszą. Widocznie tam jest odwrotnie. Ilość nie zawsze idzie w parze z jakością. Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 czyli cosik tu nie pasuje 8 lat dluzej a 3 razy mniej postow, tam 240 a tu 80 tysiecy Tam jest bigos, a tu kwintesencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Tam jest bigos, a tu kwintesencja? Jakby powiedział stary góral - Egzekli... Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Jakby powiedział stary góral hej Bode jak widze masz duze szanse na poprawienie tej statystyki, ponad 200 postow w niespelna miesiac - szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Tam jest bigos, a tu kwintesencja? tam jest poprostu 28 tysiecy userow , i nie ma to nic wspolnego z jakoscia takiego czy innego forum tylko pozycja w wazniejszych wyszukiwarkach z google na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 tam jest poprostu 28 tysiecy userow Też dlatego tam nawet nie zaglądam, bo ogólnie źle się czuję w tłumie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Ehhhhh, ja tylko powiem, ze milo widziec po raz kolejny, ze wspolne pasje i zainteresowania lacza ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 8 lat dluzej a 3 razy mniej postow, tam 240 a tu 80 tysiecy Jak Ci brakuje postów to zaraz zrobimy maszynkę generującą posty, tylko po co ? U nas są konkrety a nie bicie piany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Ehhhhh, ja tylko powiem, ze milo widziec po raz kolejny, ze wspolne pasje i zainteresowania lacza ludzi szkoda tylko że administratorom przeszkadza swobodna wymiana linków między forami, jako efekt mamy forumowiczów dyskutujących na ten sam temat w 3 albo 4 forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 Ja tam kiedys sie zalogowalem-zanim poznalem to forum i powiem Wam ze moje pytania zostawały bez odpowiedzi-zadawałem kilka krotnie i nie wkurniłem i znalazłem to NASZE- i zadałem pytanie no i uzyskałem raz dwa konkrety:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 Ładnie to wszystko o czym piszemy podsumował Bode: U NAS forumowicze w dużej mierze najpierw myślą i szukają potem piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 SkiForum, Skionline... Jestem na obydwóch forach dosyć często. Na Skionline od niedawna uaktywniłem się pisząc... jako Gość zaglądałem w równej mierze co na SkiForum (na SkiForum kilka postów udało mi się spreparować wcześniej)...ale to wszystko nieważne. Dla mnie najważniejszy jest "Świr" narciarski a nie szyld, gdzie tego Świra każdy z nas przelewa na "elektroniczny papier". Najważniejsi są ludzie a nie miejsce gdzie Ci ludzie są. Pozdrawiam wszystkich Zapaleńców Białego Szaleństwa - w szczególności Mitka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapatom Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 teraz już wiem ,dzięki za wyczerpującą informację ,przeszło to moje oczekiwania, ale przynamniej już wiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 teraz już wiem ,dzięki za wyczerpującą informację ,przeszło to moje oczekiwania, ale przynamniej już wiem co i jak No to zebys jeszcze wiedzial "jak i co" to moze zapytaj Skiforum o Skionline - wtedy bedziesz prawdopodobnie mial dwa razy pelniejszy i prawdopodobnie podwojnie obiektywny osad ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 , potem nieopatrznie wszedłem na skionline i dopiero po dłuższym czasie zorientowałem się, że to nie to forum, grafika bardzo podobna, forumowicze się powtarzają więc o co tu chodzi???? ? Nasuwa się jedno ........:pAle tak naprawdę wstyd mnie za Ciebie,bo pochodzimy /przynajmniej obecnie/z tego samego rejonu,a Ty piszesz ,że się zorientowałeś,że jesteś... z Wa-wy/nie obrażając Warszawiaków/,a nie z Olsztyna:p:mad::eek: Pozdr. Nie chcesz dzielić się swoimi wrażeniami,uwagami i poradami-nikt tutaj Ciebie nie trzyma:pMasz do wyboru różne fora o tematyce narciarskiej na innych portalach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 (edytowane) Nasuwa się jedno ........:pAle tak naprawdę wstyd mnie za Ciebie,bo pochodzimy /przynajmniej obecnie/z tego samego rejonu,a Ty piszesz ,że się zorientowałeś,że jesteś... z Wa-wy/nie obrażając Warszawiaków/,a nie z Olsztyna:p:mad::eek: Pozdr. Nie chcesz dzielić się swoimi wrażeniami,uwagami i poradami-nikt tutaj Ciebie nie trzyma:pMasz do wyboru różne fora o tematyce narciarskiej na innych portalach:rolleyes: Darek, Sorka, ale "nich verstehen" Mógłbyś mi trochę przybliżyć swój punkt widzenia ? pzdr misal _________________ Edytowane 16 Grudzień 2009 przez Misal błąd ortograficzny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 17 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2009 Michał,ja też nie rozumiem,jak można pomylić fora:confused:.Przecież Kolega zalogował się na skionline,chcąc zalogować się na skiforum:eek:;)Może się zdarzyło:D,ale po co już pisać,że "niepotrzebnie "...i zadawać pytanie innym,jak to się stało:cool::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapatom Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 ???????? Nasuwa się jedno ........:pAle tak naprawdę wstyd mnie za Ciebie,bo pochodzimy /przynajmniej obecnie/z tego samego rejonu,a Ty piszesz ,że się zorientowałeś,że jesteś... z Wa-wy/nie obrażając Warszawiaków/,a nie z Olsztyna:p:mad::eek: Pozdr. Nie chcesz dzielić się swoimi wrażeniami,uwagami i poradami-nikt tutaj Ciebie nie trzyma:pMasz do wyboru różne fora o tematyce narciarskiej na innych portalach:rolleyes: Nie wiem o co Ci chodzi ,skąd ten atak na moją osobę, może masz jakieś problemy w domu albo w pracy ?. Nie przypominam sobie, abym pisał, że nie chcę pisać na tym forum, chodziło mi o inną rzecz, ale to już Twój problem. Wyluzuj chłopie, święta idą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 teraz już wiem ,dzięki za wyczerpującą informację ,przeszło to moje oczekiwania, ale przynamniej już wiem co i jak jesteś w Wawy:eek:...nie no taki wstyd:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Moi Drodzy, Ja nie mam z tym problemów, że kolega się pomylił. Oba fora używają tego samego narzędzia i stąd "pomyłka" Rapatom mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 zaśpiewajmy wszyscy razem............. zostańmyyyyyyyyyyyyyy razeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem my i Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;D pozdrawiam Bugi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi