salwer Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Ostatnio zauważyłem, że czasami strona skionline (forum przynajmniej) ładuje się dosyć długo, czasem nie może się załadować i kończy się to błędem 503 (ładna, niebieska plansza). I teraz moje pytanie do Admina - czy w związku z tym, że zbliża się zima to nasilił się ruch na forum i w portalu (w stosunku na przykład do ruchu we wrześniu czy październiku) czy może firma hostingująca ma okresowe problemy z przepustowością a ruch jest taki sam, jak miesiąc czy dwa temu ? Pytam z czystej ciekawości pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 (edytowane) Ja myślę że zawiesza się bo nowi Moderatorzy wypróbowują swoje funkcje i opcje które Im uruchomił Admin:D SB jak zaczniesz edytować moje posty to ja Ci zaedytuję Twój profil... To tylko ostrzeżenie... Edytowane 10 Grudzień 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka za dużo śmiechu / NIEPRAWDA!!! / sprawdzam czy działa :) / Sprawdzaj sobie na swoich postach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Ja myślę że zawiesza się bo nowi Moderatorzy wypróbowują swoje funkcje i opcje które Im uruchomił Admin:D :D:D Ciekawe,czy Adminowi też wyskakuję błąd... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 mi tam jeszcze żadne błędy nie wyskoczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Z zaciekawienie czytam sobie ten "powód edycji"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Ja myślę że zawiesza się bo nowi Moderatorzy wypróbowują swoje funkcje i opcje które Im uruchomił Admin:D SB jak zaczniesz edytować moje posty to ja Ci zaedytuję Twój profil... To tylko ostrzeżenie... Wróżka mnie sprowokowała to użyłem broni ale tak delikatnie Chyba jednak z SB nie testujemy tak tych funkcji bo póki co to mnie one przerażają :eek: W wojsku to przynajmniej na początku miałem zajęcia na strzelnicy pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Z zaciekawienie czytam sobie ten "powód edycji"... Nie podsłuchuj jak dorośli rozmawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 O błędach w ładowaniu strony rozmawialiśmy w BB 25.11.2009, a więc kilka dni przed uzbrojeniem nowych pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Wróżka mnie sprowokowała to użyłem broni ale tak delikatnie To znaczy się koniec edytowania/zabawy? Chyba jednak z SB nie testujemy tak tych funkcji bo póki co to mnie one przerażają :eek: W wojsku to przynajmniej na początku miałem zajęcia na strzelnicy pzdr misal To co Wy tam możecie??? :eek: Macie dostęp do IPN??? :eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 IPN to pikuś (PAN Pikuś ) w porównaniu z tym, co oni mogą i do czego mają dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 O błędach w ładowaniu strony rozmawialiśmy w BB 25.11.2009, a więc kilka dni przed uzbrojeniem nowych pzdr misal I do jakich doszliście wniosków ? Nie każdy był w BB, przynajmniej 25.11.09 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 To znaczy się koniec edytowania/zabawy? To co Wy tam możecie??? :eek: Macie dostęp do IPN??? :eek::eek::eek: Johnny, Właśnie przejrzałem Twoją teczkę Wykazuje istotne braki. Masz na uzupełnienie czas do soboty. Jak nie to BAN I zmień dostawcę internetu. Do tej firmy nie powinieneś mieć zaufania. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 I do jakich doszliście wniosków ? Nie każdy był w BB, przynajmniej 25.11.09 ;] Do żadnych pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Nie podsłuchuj jak dorośli rozmawiają Przepraszam,wrócę do wątku jak skończę 18 lat... IPN to pikuś (PAN Pikuś ) w porównaniu z tym, co oni mogą i do czego mają dostęp :eek::eek::eek: Strach się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Przepraszam,wrócę do wątku jak skończę 18 lat... już Darek napisał kiedy jest się dorosłym i bynajmniej o osiemnastkę tu nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Johnny, Właśnie przejrzałem Twoją teczkę Wykazuje istotne braki. Masz na uzupełnienie czas do soboty. Jak nie to BAN No to teraz ległem na całej linii! :eek: Przepraszam,34 lata temu doniosłem na Wałęsę - kupił narty Atomic... :D I zmień dostawcę internetu. Do tej firmy nie powinieneś mieć zaufania. pzdr misal :eek: Ojjjjj ojjjjj,co jeszcze? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 już Darek napisał kiedy jest się dorosłym i bynajmniej o osiemnastkę tu nie chodzi Eeee to się łapię! :cool: Trzeba przyjrzeć się edycją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 No to teraz ległem na całej linii! :eek: Przepraszam,34 lata temu doniosłem na Wałęsę - kupił narty Atomic... :D :eek: Ojjjjj ojjjjj,co jeszcze? :eek: Johnny, teraz to ja się przeraziłem :eek: Nie, o tym nie będzie pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Johnny, teraz to ja się przeraziłem :eek: Nie, o tym nie będzie pzdr misal To się już uspokoiłem. Ale niezła jazda w tym wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 (edytowane) Wróżka mnie sprowokowała to użyłem broni ale tak delikatnie W wojsku to przynajmniej na początku miałem zajęcia na strzelnicy Czyli miałem rację kiedy napisałem to: Dostali do ręki broń Admin powiedział : "W imieniu służby wręczam Wam broń" Mode odpowiedzili: "Ku chwale skionline" - i zasalutowali -------------------- A co do zwieszanania się forum; Nic takiego nie zaobserwowałem. Owszem wskakuje mi czasem plansza,że :serwis skionline jest w trakcie ładowania czy aktualizacji. Ale nie pokazuje ,że jest to błąd 503. Edytowane 11 Grudzień 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 mi tez nie wyskakuja błedy-no moze raz i juz:D a widze ze naprawde sie niezle dzieje z nowymi MODE-terminatorami-czuje zagłade:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 mi tez nie wyskakuja błedy-no moze raz i juz:D a widze ze naprawde sie niezle dzieje z nowymi MODE-terminatorami-czuje zagłade:D Pablo, no co Ty :eek: Czy ja ze Sławkiem wyglądamy jak Terminatory Pamiętaj, że obaj byliśmy w wojsku i znane są nam regulaminowe zasady użycia broni Tak więc spoko pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Pablo, no co Ty :eek: Czy ja ze Sławkiem wyglądamy jak Terminatory Pamiętaj, że obaj byliśmy w wojsku i znane są nam regulaminowe zasady użycia broni Tak więc spoko pzdr misal no dobra ty to moze nie wygladasz na Terminatora ze Slawkiem ale pamietaj SB-czemu On mederatorem-Teki nam załozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 no dobra ty to moze nie wygladasz na Terminatora ze Slawkiem ale pamietaj SB-czemu On mederatorem-Teki nam załozy Założy to pół biedy Cała bieda jak ktoś zacznie uzupełniać o brakujące dokumenty :eek: Ale teraz to offtopa zaczynamy pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 A co do zwieszanania się forum; Nic takiego nie zaobserwowałem. Owszem wskakuje mi czasem plansza,że :serwis skionline jest w trakcie ładowania czy aktualizacji. Ale nie pokazuje ,że jest to błąd 503. No bo nie wywala błędu 503 w sposób jawny, jedynie jest ładowana plansza http://www.skionline.pl/503.html Ale w http kod 503 wyskakuje wtedy, gdy nie można załadować strony (czyli serwer jest np. przeciążony) A plik nie bez powodu pewnie nazywa się 503.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi