Mario2468 Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Hej wszystkim forumowiczom!!! Jest to moj pierwszy post i pisze do was z bardzo nietypowym zapytaniem. W styczniu wybieram sie z moja dziewczyna na urlop do austrii. Cel naszego urlopu to miejscowsc mayrhofen w zillertal. Chcialbym sie tak jej oswiadczyc Tylko nie wiem jakie miesjsce wybrac? moze pomozecie mi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 To ja Ci proponuje wysokość 3250m na Tuxie - powinno być miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Hej, Wybrałeś bardzo dobrze, Mayrhofen to jedno z bardziej urokliwych tyrolskich miejscowości. Może gondola Penkenbahn, zawieszona w punkcie największego przewyższenia, pod warunkiem że będziecie w niej sami, że gondola będzie stać i że nikt wam nie będzie przeszkadzał Tylko jak to załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Na Tuxie na wysokości 3250 jest Natureispalast Osobiście nie byłem, ale wygląda super (zobacz video i galerię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Może gondola Penkenbahn, zawieszona w punkcie największego przewyższenia, pod warunkiem że będziecie w niej sami, że gondola będzie stać i że nikt wam nie będzie przeszkadzał Tylko jak to załatwić I niech to będzie godzina 20 albo później i od czterech godzin będą wisieć nad doliną bo prąd zgasł Wtedy żadna się nie oprze:) Sympatycznym miejscem jest też lodowisko o ile potraficie / lubicie jeździć na łyżwach. Do Eis Baru z dziewczyną NIE idź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario2468 Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Oboje lubimy jezdzic na nartach. A jak myslicie lepiej w dzien na stoku na nartach czy lepiej gdzies wieczorem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 To ja Ci proponuje wysokość 3250m na Tuxie - powinno być miło:) Tak, taraz widokowy, lub jak bedziecie z nartami to podejsc kawalem pod samego Olperera - tez jest urokliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 byłem w Zillertalu 3 razy i ani razu się tam nie wdrapałem... trzeba pojechać czwarty raz kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Hej, .....że gondola będzie stać Tylko jak to załatwić Po zajęciu miejsca w gondoli zadzwonić ,że podłożony jest ładunek wybuchowy. Prawie zatrzymają kolejkę kiedy wagonik będzie w punkcie najwyższego przewyższenia :p:p. Oświadczyny będziecie pamiętać do końca życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi