Piotr_67 Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Słuchajcie, szukam narty dla siebie Skręt: obojętny - gigant, slalom, carving wzrost 172, waga 84, poziom 7-8, Buty fischer RC 4 compettition flex 110 (41) Wiek niestety 42, siły mi nie brak choć chęci już nie te:), ale nartę potrafię docisnąć i to dobrze:D:D:D Chciałbym się coś dowiedzieć na temat tej narty: http://www.allegro.pl/item834210153_nowe_narty_atomic_metron_ex_grey_175cm_neox_412.html Kompletnie nie mam pojęcia co to za narta. Cena ciekawa, może warto? Wdzięczny będę za jakiekolwiek informacje jak się na tym jeździ. Czy to się nadaje na twarde przygotowane trasy, jak ze sztywnością tej dechy? Taliowanie ma jak poza trasowa więc mam dylemat. Może jakieś inne propozycje? Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Wydaje mie sie że to kicha z ta nartą dla Ciebie musisz mieć cos lepszego wiesz sama cenna sugeruje ...... co to za narta polecał bym jakaś sklepówke z grupy race i bedziesz zadowolny:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Kurcze hilfe pliz.:D:D Jakoś temat mi umarł był Nikt na tym nie jeździł? Szukałem na stronach Atomica i nic!!!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Coś bardzo podobnego http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=726&id_modelu=945 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Czyli dobrze kombinowałem, że to freeride:(:( No to jednak chyba nie to o co mi chodzi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Kolego na tych nartach naprawdę możesz wyglądać na twardym śniegu, lodzie jak borok, nie bierz tego!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 a było już o nich nie raz. opcja szukaj na forum działa, przy najmniej u mnie:o http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=9730 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=73589&highlight=metron+ex#post73589 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=73562&highlight=metron+ex#post73562 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Słuchajcie, szukam narty dla siebie Skręt: obojętny - gigant, slalom, carving A ile masz kasy na narty bo ceny są od 500zł. do 7000tys. za takie narty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Słuchajcie, szukam narty dla siebie Skręt: obojętny - gigant, slalom, carving A ile masz kasy na narty bo ceny są od 500zł. do 7000tys. za takie narty. to z czego one zrobione są?:p nie no ale tak jak Robert mowi określ drabinke cenową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 to z czego one zrobione są?:p nie no ale tak jak Robert mowi określ drabinke cenową Np takie http://www.bogner.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 7000tys.... magelan dla mnie to jest 7 milionów :):) no ale chyba bogner takich nie produkuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 7000tys.... magelan dla mnie to jest 7 milionów :):) no ale chyba bogner takich nie produkuje:D Fakt wtopa ,nu to z lekka przesadził chyba że u Szejka w skarbcu wysadzane diamentami:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Po pierwsze dzięki wszystkim za zainteresowanie. Niestety wczoraj byłem tak zje...y, że nawet nie włączyłem kompa i dla tego nie włączyłem się do rozmowy we własnym wątku:D:D:D Co do tych METRONÓW to wiedziałem, że porażka pomiędzy postem 5 a 6. Co do innych propozycji: Fundusze to 0-2000 ze wskazaniem na 0:D A tak poza konkursem to im więcej czytam tym mniej wiem. Jakie narty kupić Chyba zostanę przy tym Progressorze 9+ (cholera tylko drogi 1900 nowy, 1000 używka i to chyba z wypożyczalni). Jak byście mieli jeszcze jakieś propozycje to piszcie proszę Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Fakt wtopa ,nu to z lekka przesadził chyba że u Szejka w skarbcu wysadzane diamentami:):) Nic nie przesadziłem! Wiem co mam w swojej ofercie i ile to kosztuje. Mam w sprzedaży narty Kneissl Sirius Project GS za 1899 Euro. Ostatnio testował je Marcin Szafrański. Nie dość, że są piękne to jeszcze są fenomenalne w prowadzeniu na stoku (stwierdzone przez klientów)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Trochę dla mnie za wysoko (1899 E):eek: Ale może masz coś tańszego, do Katowic to mam blisko:) Mógłbym sobie pooglądać, pomacać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Napisz do mnie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Nic nie przesadziłem! Wiem co mam w swojej ofercie i ile to kosztuje. Mam w sprzedaży narty Kneissl Sirius Project GS za 1899 Euro. Ostatnio testował je Marcin Szafrański. Nie dość, że są piękne to jeszcze są fenomenalne w prowadzeniu na stoku (stwierdzone przez klientów)! Roberto za 7 tysięcy a nie za 7mln jak napisales wczesniej:P ale mniejsza z tym ja jednak upieram sie przy progresorze:P troche drogi ale dobra zabawka:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Trochę dla mnie za wysoko (1899 E):eek: Ale może masz coś tańszego, do Katowic to mam blisko:) Mógłbym sobie pooglądać, pomacać Pozdrawiam U Roberta są takie fajniste Czarne mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Wiem, że są:D "http://www.youtube.com/watch?v=jtAEJs-jVd8 wcale angielski nie trudny" To i can take ku...a Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Roberto za 7 tysięcy a nie za 7mln jak napisales wczesniej:P ale mniejsza z tym ja jednak upieram sie przy progresorze:P troche drogi ale dobra zabawka:) Masz rację źle podałem cenę. To miało być od 500zł do 7000zł. Przepraszam za pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi