Tomasz2309 Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Witam, W sobotę 09 stycznia 2010r. licencjonowane szkoły narciarskie SITN-PZN organizują akcję bezpłatnej nauki jazdy na nartach. Na apel SITN w tej sprawie odpowiedziało już większość szkół zapewniając wystawienie kilkuosobowych zespołów instruktorów do bezpłatnych szkoleń. Do zobaczenia na stoku. Edytowane 9 Grudzień 2009 przez JC 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz2309 Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 (edytowane) W związku z licznymi pytaniami na temat akcji SITN informuję, że bezpłatną naukę jazdy na nartach w sobotnie przedpołudnie 09 stycznia zadeklarowało około 30 licencjonowanych szkół narciarskich z całej Polski. O akcji ma informować Rzeczpospolita i Polskie Radio, i tam pewnie będzie wykaz szkół z namiarami, gdzie się zapisywać. Poprzednio podane namiary szkoły zostały usunięte (?). Jeśli takie są zasady na forum, to trudno, ale moim zdaniem bardziej przydatne dla odwiedzających portal było by zamieszczenie danych tych wszystkich szkół, które biorą udział w akcji SITN: BEZPIECZNIE Z INSTRUKTOREM PZN - W SZKOLE Z LICENCJĄ SITN Pozdrawiam Tomek Edytowane 2 Styczeń 2010 przez JC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 (edytowane) Poprzednio podane namiary szkoły zostały usunięte (?). Teraz tez zostaną usunięte, bo to reklama szkoły. moim zdaniem bardziej przydatne dla odwiedzających portal było by zamieszczenie danych tych wszystkich szkół, które biorą udział w akcji SITNOczywiście! Tylko dziwne, że SITN w żaden sposób nie chce poinformować bezpośrednio narciarzy. Widać SITN nie uważa skionline.pl za godne medium dla nagłośnienia akcji. A może nie wiedzą o tym, że skionline.pl istnieje ...? Nieeee ... wiedzą przecież kilka lat temu chcieli nas ciągać po sądach! I na koniec jeszcze jedno! Własnie wszedłem na stronę SITN i ... nic na ten temat tam nie ma!!! Edytowane 2 Styczeń 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz2309 Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Witam JC, Nie wiem, o co chodzi, i nie interesują mnie konflikty pomiędzy SITN a skionline. I nie odpowiadam za treści (lub ich brak) na stronach SITN. Nie ma również dla mnie znaczenia, czy namiary naszej szkoły będą na portalu skionline.pl, czy nie. Istotne natomiast jest to, że około 30 szkół narciarskich w Polsce wystawia zespoły instruktorów, którzy NIEODPŁATNIE będą uczyć jazdy na nartach. I wydaje mi się, że dla portalu narciarskiego powinno być istotne, aby taka informacja była w każdy możliwy sposób przekazana narciarzom, którzy ten portal odwiedzają - również ze wskazaniem, jak i gdzie się można zapisywać na lekcje. Ale można również "na złość babci odmrozić sobie uszy" - i nie ułatwiać użytkownikom forum dostępu do informacji - tylko po co? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantomas Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Coś się jednak pojawiło: http://sitn.pl/?pg=impreza,inne,info&id=200900592 Nie chcę stawać po jakiejkolwiek stronie ale szkoda, że nie można było się wcześniej dogadać, bo byłaby niezła promocja dla każdej ze stron. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 (edytowane) Podaję informację za SITN - Jak już wiecie z Informatora Przedsezonowego 2009/2010, Komisja Marketingu oraz Komisja LSN zaproponowały przeprowadzenie akcji nieodpłatnej nauki jazdy na nartach w sobotnie przedpołudnie 9 stycznia 2010 roku.To już jutro jak czytacie to w dniu dzisiejszym. W wydaniu Rzeczypospolitej 4-5.01.2010 r. zostanie podany wykaz szkół narciarskich biorących udział w akcji, jak również pozostałe informacje i szczegóły. Czy ktoś się z tego uzyska praktyczną informację, skoro to nawet na stronie SITN tajemnica!? Dodam, że informacja zamieszczona na stronie SITN ma datę 8.stycznia 2010! Edytowane 4 Styczeń 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 zawsze aktualne - genialne To już jutro jak czytacie to w dniu dzisiejszym. Nie uwierzyłem dopóki nie zobaczyłem na stronie SITN. Przepraszam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 I wszystko jasne Żeby nie było, że jestem anty, dopiąłem swego i dowiedziałem się co, gdzie i kiedy. Za ile nie piszę, bo wiadomo - za darmo! Informację publikujemy jako pierwsi: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 To będzie jedna czterogodzinna lekcja, czy np. cztery grupy po 1h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dkaczmar Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 dzwonilem do Krynicy bo sie tam wybieram w ten weekend i pan instruktor mi powiedzial, ze po prostu na stoku beda instruktorzy dostepni dla kazdego kto do nich podejdzie. Na Azotach bedzie ich kilku. Nie wiem czy na takich samych zasadach bedzie to dzialac w innych miejscach ale to by mialo sens. chyba w tej akcji chodzi o popularyzacje nauki jazdy z instruktorem, wiec powinno moc b. duzo osob skorzystac chocby to oznaczalo 1 zjazd z instruktorem + porada na łebka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantomas Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Żeby nie było, że jestem anty, dopiąłem swego i dowiedziałem się co, gdzie i kiedy. Za ile nie piszę, bo wiadomo - za darmo! Informację publikujemy jako pierwsi: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3415 No to jednak można się dogadać no i praca dziennikarska przynosi efekty, oby tak dalej, trzymam kciuki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 dzwonilem do Krynicy bo sie tam wybieram w ten weekend i pan instruktor mi powiedzial, ze po prostu na stoku beda instruktorzy dostepni dla kazdego kto do nich podejdzie. Na Azotach bedzie ich kilku. Nie wiem czy na takich samych zasadach bedzie to dzialac w innych miejscach ale to by mialo sens. chyba w tej akcji chodzi o popularyzacje nauki jazdy z instruktorem, wiec powinno moc b. duzo osob skorzystac chocby to oznaczalo 1 zjazd z instruktorem + porada na łebka... odwala nauke raz dwa zeby moc wrocic znowu do kasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 odwala nauke raz dwa zeby moc wrocic znowu do kasowania Czemu tak mało wiary?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Myślę, że nie będzie to odwalanie nauki bo ilość chętnych może być zbyt duża. Będzie to jedna duża lekcja z zwracaniem uwagi na błędy popełniane na stoku na konkretnych przykładach. Przynajmniej ja to tak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi