JC Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 5 metrów śniegu w listopadzie ... O co chodzi? Sprawdźcie tutaj: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3352 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Bode dobrze pisal,a że trochę się zamieszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Trzeba było nie napadać na kol.Kowalczuka to przysłałby nam zaproszenia pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Jak pieknie, buuuuuuu....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Z tego filmiku, gość w ratraku to miał ładną radochę U nas to pewnie ratraki stały by w miejscu z powodu nadmiernej ilości śniegu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Gosc w ratraku......, a to dziewcze co na koncu snieg lykalo bez zapitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 no i po cholerę im tyle sniegu:confused: nie mogło to obdzielić po równo Ameryki i Europy:rolleyes: wszyscy byliby zadowoleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 no i po cholerę im tyle sniegu:confused: nie mogło to obdzielić po równo Ameryki i Europy:rolleyes: wszyscy byliby zadowoleni:) W Ameryce mają kryzys to im bardziej potrzebny:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 W Ameryce mają kryzys to im bardziej potrzebny:p e tam kryzys nic nie widać...... a śnieg to do nas można by tutaj tirami przywieść;p lepiej by wyszlo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qubaski Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 bo w Ameryce wszystkiego jest dużo, jak kiedyś u Wielkiego Wschodniego Brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Co z tego, że śniegu mają dużo jak nie potrafią tras przygotować. Słyszałem to od osób, które były w Whistler. Ale jak ktoś lubi takie warunki to podobno nie ma lepszego miejsca na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Trzeba było nie napadać na kol.Kowalczuka to przysłałby nam zaproszenia pzdr misal _________________ Kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Kogo? może tak poszukać http://www.skionline.pl/forum/member.php?u=6630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Co z tego, że śniegu mają dużo jak nie potrafią tras przygotować. Słyszałem to od osób, które były w Whistler. Ale jak ktoś lubi takie warunki to podobno nie ma lepszego miejsca na świecie. no to kurde mamy sprzeczne info moze akurat w whistler maja średnie przygotowanie, bo jeżeli mowimy o przygotowanych trasach to z "domowego" źrodła wiem ze "maja najlepiej przygotowane stoki jakie widziałem" mowa tutaj o USA, no ale i tak Canada i USA to freeride pełna gębą fajnie by tam pojechac.......musze coś wykombinować:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 może tak poszukać http://www.skionline.pl/forum/member.php?u=6630 Myślałem że to mała literówka związana z moim nazwiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 no to kurde mamy sprzeczne info moze akurat w whistler maja średnie przygotowanie, bo jeżeli mowimy o przygotowanych trasach to z "domowego" źrodła wiem ze "maja najlepiej przygotowane stoki jakie widziałem" mowa tutaj o USA, no ale i tak Canada i USA to freeride pełna gębą fajnie by tam pojechac.......musze coś wykombinować:D Znam gościa który był tam sześć tygodni i opowiadał, że jest tak kilka tras ratrakowane. Reszta to jazda w puchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Znam gościa który był tam sześć tygodni i opowiadał, że jest tak kilka tras ratrakowane. Reszta to jazda w puchu. tak tak dokladnie tak jak mowisz tylko ze te 6 tras jest naprawde bdb przygotowane, swoją drogą i tak w usa chyba bardziej preferują jazde w puchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Przed chwilą w informacjach podali że w Stanach jest tragedia z powodu.....olbrzymich opadów sniegu. Ech-jak ja bym chciał taka tragedię w Polsce teraz przeżyć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Przed chwilą w informacjach podali że w Stanach jest tragedia z powodu.....olbrzymich opadów sniegu. Ech-jak ja bym chciał taka tragedię w Polsce teraz przeżyć...... A nie pamiętasz Sylwestra 1978 ? pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 A nie pamiętasz Sylwestra 1978 ? nie pamiętam, ale przypomniała mi się przeczytana niegdyś w jednym reportażu historia: "czasy prl, może i nawet 78. wieczór sylwestrowy. wyrusza ostatni autobus do ustrzyk dolnych. śniegu po drodze w pigułę. mróz jest tak siarczysty, że rysuje na szybach esy floresy,a przednia szyba zamarza. czas nieubłagalnie upływa. niezamarzający płyn w spryskiwaczach już dawno się skończył, choć tak naprawdę nie posiadał przypisywanych mu nazwą właściwości. i w tym krytycznym momencie objawia się nam prawdziwy bohater. spośród pakunków upchanych pod sufitem wyciąga zawiniątko, a w nim butelkę najprawdziwszej czystej, która tego wieczoru miała rozgrzewać gardła i głowy sylwestrowiczów. odbija butelkę, odkręca i bierze się za rozmrażanie przedniej szyby. cały autobus głęboko wzdycha..." ----------------------------- to jest dopiero Tragedia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi