AKURAT Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Witam, poszukuje opini nt. fajnych (polecanych) miejscowek na narty. Jezdze na nartach juz 10 lat wiec uwazam za calkiem mi to wychodzi W zeszłym roku bylem pierwszy raz na nartach poza krajem - na Slowacji SKIPARK Ružomberok Malino Brdo (http://www.skipark.sk). Polskiem stoki są daleko w tyle stokami więc postanowilem, ze w tym roku również wybiorę sie za granicę. Wybó padł znow na Słowacje tym razem - Chopok (http://www.jasna.sk/pl/zima/) Mam do Was pytanie może polecicie mi ciekawe ośrodki narciarskie w Polsce oraz za granicą (w przystepnych cenach). Chodzi mi o bardziej zaawansowane i większe stoki niż ośle łączki Dzięki serdeczne za wszystkie pomyslu. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 (edytowane) Na Słowacji-Vratna:rolleyes:a w Alpach znajdziesz na forum! Edytowane 7 Grudzień 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 (edytowane) Akurat warto by się było na początek przywitać i profilek uzupełnić Rohacze - Dolina Spalona Edytowane 7 Grudzień 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKURAT Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 a co moglibyście polecić na wypad jedno dzienny w Polsce. Jestem z okolic Katowic więc żeby daleko nie było Słyszałem ze Stożek w Wiśle jest ciekawy, a akurat w Wiśle to tylko w Malince byłem ps. zaraz uzupełnię profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Wisła Nowa Osada , Stożek jak nie ma muld ,Zagroń Istebna ,Żar jak jest mróz i śnieg ,Ski Center Pracica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKURAT Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Wisła Nowa Osada ogladalem zdjecia i raczej to wyglada jak dla poczatkujacych ja chcialbym cos hardcorowego gdzie jakas adrenalinka sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Skoro ma być adrenalina to Stożek będzie odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 No to Szczyrk Skrzyczne Fis ,Małe Skrzyczne Bieńkula, Beskidek,Golgota:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 ogladalem zdjecia i raczej to wyglada jak dla poczatkujacych ja chcialbym cos hardcorowego gdzie jakas adrenalinka sie pojawi górka jest zawsze przygotowana i mozna fajnie pojeździć na stożek to trzeba mieć dwie pary nart i być wcześnie rano żeby zaparkować 500m od wyciągu, jest jeszcze ochodzita w koniakowie tylko tam żadko jest po czym jeździć, poniwiec i palenica w ustroniu i czantoria ale tam raczej nie jest tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 ogladalem zdjecia i raczej to wyglada jak dla poczatkujacych ja chcialbym cos hardcorowego gdzie jakas adrenalinka sie pojawi Rytro. www.ryterskiraj.pl - cennik i reszta szmerów bajerów. Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Hardcore gigantowy czy slalomowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKURAT Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 górka jest zawsze przygotowana i mozna fajnie pojeździć na stożek to trzeba mieć dwie pary nart i być wcześnie rano żeby zaparkować 500m od wyciągu, jest jeszcze ochodzita w koniakowie tylko tam żadko jest po czym jeździć, poniwiec i palenica w ustroniu i czantoria ale tam raczej nie jest tanio Nawet nie wiedzialem ze na Ochodzitej się zjezdza Bylem tam pare razy ale w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKURAT Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Hardcore gigantowy czy slalomowy? Gigatowo-slalomowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 (edytowane) Gigatowo-slalomowy na stozku stoją tyczki, ale ok godziny 11 to jest jazda w rynnie:D a za złotówke to nawet czas ci się zmierzy No to Szczyrk Skrzyczne Fis ,Małe Skrzyczne Bieńkula, Beskidek,Golgota:D:D:D miało być ciekawe a nie muzealne:D Edytowane 7 Grudzień 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 "miało być ciekawe a nie muzealne" Ale na pewno hardcorowo ,a że infrastruktura do d....py :mad: To jedyne wyjście roz........ i GAT i COS bo tym firmom na narciarzach nie zależy. A stoki najfajniejsze czytaj hardcorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKURAT Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Od siebie dodam jeszcze 5 lat temu bylem w Korbielowie na Pilsku. Fajnie było, duża góra, stok fajnie przygotowany, ale nie wiem jak teraz :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Od siebie dodam jeszcze 5 lat temu bylem w Korbielowie na Pilsku. Fajnie było, duża góra, stok fajnie przygotowany, ale nie wiem jak teraz :] Jest dobrze, ale mogłoby być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Od siebie dodam jeszcze 5 lat temu bylem w Korbielowie na Pilsku. Fajnie było, duża góra, stok fajnie przygotowany, ale nie wiem jak teraz :] Co roku to samo: nie wiadomo jakie warunki w rzeczywistości i nie wiadomo czy bez kolejek czy godzina do odstania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Dla mnie fajnie znaczy bez kolejek, szpanu, tłumów ludzi, nie zależy mi na nowoczesnej infrastrukturze i dlatego często jeżdżę najeździć się do bólu nóg do Zwardonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi