ravick97 Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 (edytowane) zajrzałem w kalendarz, a tam .... http://www.skionline.pl/forum/calendar.php?do=getinfo&day=2009-12-7&e=100&c=1 zatem Wszystkiego Najlepszego ps. rozumiem Wróżko, że Ty też świętujesz dzisiaj a tu zaproszenie na imprezkę http://www.flachau.com/blog/2009/10/29/groses-fest-fur-hermann-maier-am-7-dezember-2010/ Edytowane 7 Grudzień 2009 przez ravick97 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Ja świętuję odkąd wybiła 12 w nocy i już ledwo wyrabiam:D:D:D Ciekawa jestem jak ta impreza będzie wygladać, jutro pewnie wstawią fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 ale walnąłeś tytuł, myślałem że chodzi o te sklepy odzieżowe, jakaś promocja czy coś A Hermannowi życzę wszystkiego najlepszego i fajnego pomysłu na życie po skończeniu kariery (może jakieś ferienwohnungi we Flachau ? albo konsultant Atomica ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 A Hermannowi życzę wszystkiego najlepszego i fajnego pomysłu na życie po skończeniu kariery (może jakieś ferienwohnungi we Flachau ? albo konsultant Atomica ) albo Heada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 do Atomica ma bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 do Atomica ma bliżej Myślę,że dostanie ciekawszą propozycję;)O 18.30 zaczynają się oficjalne uroczystości,może będzie jakaś konferencja-to się czegoś dowiemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 4500 gości świętowało podczas pożegnania Hermanna Maiera "4500 gości zgromadziło się w poniedziałkowy wieczór w austriackiej miejscowości Flachau, aby uczestniczyć w ceremonii rozstania się z czynnym uprawianiem sportu przez jednego z najsłynniejszych alpejczyków tego kraju Hermanna Maiera. 37-letni Maier po trzynastu bogatych w sukcesy latach w październiku postanowił wziąć rozbrat z nartami. - Nie jestem smutny ani melancholijny z tego powodu. Ani przez moment nie zamierzałem zmieniać decyzji - powiedział swoim gościom "Herminator". W kuluarach uroczystości mówiło się wiele o tym, że Maier dostał propozycję pracy w Międzynarodowej Federacji Narciarskiej (FIS), gdzie będzie odpowiadał za bezpieczeństwo imprez organizowanych pod jej patronatem. Wśród gości przybyłych do Flachau byli m. in. Michael Walchhofer, Gregor Schlierenzauer, Annemarie Moser-Proell oraz Karl Schranz. Czterokrotny zdobywca Kryształowej Kuli za zwycięstwo w klasyfikacji generalnej alpejskiego Pucharu Świata rozpoczął karierę w klubie USC Flachau-Salzburg. Zadebiutował w zawodach Pucharu Świata 10 lutego 1996 roku w Hinterstoder, gdzie zajął 26. miejsce w slalomie gigancie i zdobył pierwsze pucharowe punkty. Maier po raz pierwszy na podium PŚ stanął 21 lutego 1997 roku w Garmisch-Partenkirchen (Niemcy), gdzie był drugi w supergigancie. W Igrzyskach olimpijskich zdobył cztery medale: złote w Nagano w 1998 roku w slalomie gigancie i supergigancie oraz w Turynie w 2006 roku srebrny w supergigancie i brązowy w slalomie gigancie. Wygrał w karierze 54 zawody zaliczane do klasyfikacji PŚ. W mistrzostwach świata zdobył dwa złote i dwa srebrne medale. Był jednym z czołowych współczesnych alpejczyków świata. Sympatię kibiców zaskarbił sobie nie tylko wynikami na stokach, ale także heroiczną i udaną walką o powrót do narciarstwa po poważnym wypadku motocyklowym, po którym groziła mu amputacja nogi." za SportoweFakty.pl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) A tu fotki z imprezy:) http://www.laola1.at/5119+M5de6e4326e0.html Dostał coś z Kitzbuhel:rolleyes: (fotka 57) więc może w tym sezonie tam wpadnie:rolleyes: A tu galeria na Jego stronce: http://www.hm1.com/21.html?fotolink=album155 Edytowane 8 Grudzień 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) widać, że imprezka była wesoła. Jubilat nawet siostrzyczki zbałamucił, no chyba, że w tych fartuchach to było jego zaplecze serwisowe;) Edytowane 8 Grudzień 2009 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Wszystko pięknie:)-udana impreza,ładne zdjęcia,a my dalej nie mamy pewności,czy to już naprawdę koniec.Ale chyba Kasia ma rację,IO Vancuver już nie dla H.M;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Będzie miał się gdzie przyczepić i próżnował nie będzie. Chyba zaczyna mieć inne priorytety a ściganie się na nartach ma już za sobą. Propozycji pewnie się wiele posypało więc będzie miał w czym wybierać, na razie mówią (Laola) faktycznie o pracy w FISie. Mam tylko cichą nadzieję że wpadnie na styczniową imprezę do Kitzbuhel:) Edytowane 8 Grudzień 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 A zaprosiłaś Go;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 To nie moja impreza więc nie ja powinnam Go zapraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 To nie moja impreza więc nie ja powinnam Go zapraszać Ale myślę,że na Jego stronie dokonałaś wpisu z życzeniami urodzinowymi;),wtedy trzeba było nadmienić o tej imprezie w Kitb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Wszystkiego najlepszego. Jeśli dobrze zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Ale myślę,że na Jego stronie dokonałaś wpisu z życzeniami urodzinowymi;),wtedy trzeba było nadmienić o tej imprezie w Kitb... No niestety...Biedny Maier... nic nie wie o moim istnieniu:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Wszystkiego najlepszego. Jeśli dobrze zrozumiałem Obudził się!:DLupus najlepszego,w tak ciężkich czasach życzliwości nigdy nie zawiele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 No niestety...Biedny Maier... nic nie wie o moim istnieniu:D:D:D Tu masz rację,jest "biedny":rolleyes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi