mrose Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Proponuję, aby każdy kto jechał w tych okolicach dał znać jakie były warunki drogowe którego dnia jechał i o której godzinie. Ja jadę jutro ponartować na Molltalu. Jak wrócę zdam relację. Osobiście będę bardzo wdzięczny, jak ktoś da znać jeszcze dziś jaką tam ostatnio sytuację zastał - być może oszczędzicie mi w ten sposób wysłuchiwania wymówek mojej narzeczonej : "...znowu Kochanie wpakowałeś Nas w korek"... Zatem, Panie i Panowie do dzieła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Tu masz info: http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=70079&postcount=1 pzdr spod samiuskich Stubaier Alpen misal _________________ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Już jest w zakładce " Narty : )" Dzięki i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 : "...znowu Kochanie wpakowałeś Nas w korek... Idź z buta kochanie nie będziesz stała w korku Taka byłaby moja odpowiedź. Potem byłaby wiązanka "kwiatów polskich" (wg.Misala) coś w tym stylu: Q ..a a co to ja stwórcą korków jestem i..... Zapanowałaby błoga cisza w pojeździe tylko szum opon ,pomruk silnika i delikatne dźwięki muzyczki z głośników. Jak świat światem a autobahny atobahnami to korki się czasem tworzą a czasem nie i nie ma na to żadnej reguły. Choć trzeba przyznać ,że są sposoby na unikanie korków.:eek: Trzeba nie ruszać d..y z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrose Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Fajna stronka przydatna, dzięki. Poszukam zaraz czegoś podobnego w Niemczech. No ale jakby któryś z forumowiczów miał coś do dodania na wspomniany temat to zapraszam ... nie ma to jak pewna informacja z życia wzięta od kolegi/koleżanki z forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrose Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Stronka o utrudnieniach w ruchu w Niemczech http://www.verkehrsinfo.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi