marczello Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Zdjęcia z wyjazdu : http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=2776&c= Wyjazd bardzo udany.No w sumie nie do końca. Nie do końca, ponieważ kolega złamał kość barkową.Wpadł na niego rozpędzony snowbordzista. Byliśmy od piątku 27.11 do niedzieli 29.11. Piatek i sobota pogoda fenomalnalna.Słońce i mrozik. Warunki narciarskie dobre , ale bez rewelacji.Dużo lodu. W niedzielę warunki pogodowe i narciarskie słabiutkie.Duży wiatr.Od godziny 10 , nikt już na góre nie wjechal. My wjechalismy z samego rana i większość czasu przesiedzielimy w restauracji. W piątek miałem zaszczyt poznać Misala oraz Berrego.Pozdrawiam. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Szkoda, że nie udało nam się ponartować razem ale co się odwlecze to nie uciecze Z Tobą to chociaż herbatkę wypiłem, a Berry to był tak zarobiony, że i to nie wyszło. Zapraszał mnie co prawda na sobotę wieczór, ale tu z kolei ja miałem zobowiązania towarzyskie wobec swoich gospodarzy. Ogólnie rzecz biorąc to wyjazd na 3 dni jest bardzo krótkim i trudno bardziej się udzielać towarzysko. Pozdrów kolegę z uszkodzonym barkiem. pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen misal P.S. Z tym "zaszczytem" to bez przesady. Wydawało mi się, ze jestem w miarę normalny tylko trochę obszerniejszy _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Krótko,ale rzeczowo! Zainteresowało mnie to zdjęcie,jakby swojskie klimaty(muldy)... ten orczyk też by pasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi