Szymonidius Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Rozglądając się w tym tygodniu za nartami spotkałem takie cuda:[ATTACH]914[/ATTACH]z ciekawości znalazłem nawet stronę producenta:http://www.boheme.fr/GB/eng.htmlCzy może ktoś miał okazję jeżdzić na takich nartakch, bo ceny tych desek to jakiś kosmos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Gdzie, za ile i który to model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 mi to wygląda na panele podłogowe z.... wiązaniami. tylko po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Narty do freereidu można kupić za około 1200 zł-bez wiązań:pWyglądają super,na typową nartę free-bez upiększeń:p/surowa-tak jak wcześniej pisano-panela:p/:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Patrząc na ich stronę i modele, to niekoniecznie są free... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Narty nie są na sprzedaż, ale nowe kosztują 1600 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Patrząc na ich stronę i modele, to niekoniecznie są free... http:///www.snowrental.net/skiing/ski-equipment/boheme/boheme-ski-equipment.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi