Misal Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Wyniki po DHL: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20091204/KONKURS0.HTM Dla skionline.pl spod samiuśkich Stubaier Alpen misal _________________ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Nie wiem,czy nie za późno,ale dam "typa". 4.12 - DH Maria Holaus Lindsay Vonn Andrea Fischbacher 4.12 - SC Carlo Janka Benjamin Raich Silvan Zurbriggen 5.12 -DH Maria Holaus Nadia Styger Andrea Fischbacher 5.12 - DH Benjamin Raich Carlo Janka Didier Cuche 6.12 - GS Andrea Fischbacher Fraenzi Aufdenblatten Elena Fanchini 6.12 - GS Ted Ligety Benjamin Raich Didier Cuche Cholera,znów nie zdążyłem...:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Johnny, Ty to jesteś za wszystkie pieniądze!!!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Johnny, Ty to jesteś za wszystkie pieniądze!!!:D:D Ostatnim razem nawet wytypować nie zdążyłem,tym razem,choć późno,przynajmniej coś nagryzmoliłem... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chucky Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 3. Baumann ??? pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen misal _________________ A to jest jakiś zakaz typowania na tego Pana ?? Jakby nie było, to dwukrotny mistrz Austrii w GS-ie (2007 i 2008). Może jakies wyjasnienie, bo nie kumam ? pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 A to jest jakiś zakaz typowania na tego Pana ?? Jakby nie było, to dwukrotny mistrz Austrii w GS-ie (2007 i 2008). Może jakies wyjasnienie, bo nie kumam ? pozd Już wyjaśniam 1. W regulaminie jest: Konkurs dla forumowiczów. ... Uwaga ważne! - Proszę wpisywać tylko propozycje! - Ze względu na to, że zdarzają się zawodnicy o takich samych nazwiskach proszę wpisywać nazwisko i imię zawodnika!!! - Niedopuszczalna jest edycja wpisów! Takie zgłoszenie będą nieważne i usuwane! - Nagrody otrzymają tylko osoby, które mają uzupełnione poprawnie dane w panelu uzytkownika! 2. Na stronie fis-ski.com jest dwóch zawodników czynnych w kategorii Alpine: 3. Do chwili obecnej FIS nie opublikował listy startowej na niedzielne zawody: Ja tam się na narciarstwie alpejskim w ogóle nie znam, ja tu tylko punty liczę pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen misal P.S I Wyniki nieoficjalne po I dniu są tutaj: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20091204/KONKURS1.HTM P.S. II Johnny - typujesz od dzisiaj _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Wyniki nieoficjalne po II dniu: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20091204/konkurs2.htm Dla skionline.pl z Wolkersdorfu pod Wiedniem misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Wyniki nieoficjalne po II dniu: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20091204/konkurs2.htm Dla skionline.pl z Wolkersdorfu pod Wiedniem misal na Chińczyka do Pandy idź a nie przy kompie siedzisz ! edit: o, pierwsza stówka w tym poście stuknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Najpierw obowiązki, potem przyjemność pzdr z Wolkersdorfu misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Tak z ciekawości przejrzałam obstawienia dzisiejszego SG kobiet i cóż... NIKT nie postawił na Lizi Goergl, NIKT nie wierzył że dojedzie w pierwszej trójce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Tak z ciekawości przejrzałam obstawienia dzisiejszego SG kobiet i cóż... A jak tak z ciekawości cały weekend obserwuję i już nawet byłem piąty Wróżka czwarta, teraz trochę dalej i niby ex aequo ale zawsze pod Nią, takie 69 online:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 ...głodnemu chleb na myśli:p Oj... chyba musisz wyjechać na narty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 nooo... na sam koniec panowie mnie nie zawiedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 (edytowane) Dotarłem do chałupy i już zrobiłem Na razie nieoficjalnie: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20091204/KONKURS3.HTM pzdr z Mazowsza misal _________________ Edytowane 6 Grudzień 2009 przez Misal 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Dotarłem do chałupy i już zrobiłem Na razie nieoficjalnie: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20091204/KONKURS3.HTM pzdr z Mazowsza misal _________________ Michał, Podziękowania dla Ciebie i ... Mikołaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 heheeee 2 miejsce fajniutko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Gratulacje dla najlepszych w tym tygodniu!!!! I pytanie w kwestii formalnej.Czy istnieje również generalna klasyfikacja PŚ forumowiczów z nagrodami (np.:uścisk dłoni prezesa) na zakończenie sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Gratulacje dla najlepszych w tym tygodniu!!!! I pytanie w kwestii formalnej.Czy istnieje również generalna klasyfikacja PŚ forumowiczów z nagrodami (np.:uścisk dłoni prezesa) na zakończenie sezonu? I w tym momencie Misal dostanie zawału :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 I w tym momencie Misal dostanie zawału :eek: Jest przecierz Salwer w odwodzie,więc nie panikujmy:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 WOW, zajęłam 3 miejsce:D Ale faaaajnie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Jest przecierz Salwer w odwodzie,więc nie panikujmy:D Salwer szykuje prezent noworoczny tak więc proszę mi tutaj nie dowalać roboty bo wam Zajączek przyniesie dopiero gifta Od liczenia póki co jeszcze to nie ja jestem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 WOW, zajęłam 3 miejsce:D Ale faaaajnie:o gratuluję Ci:P tym razem udało mi się być nad tobą (w nawiązaniu do wypowiedzi SB:p ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 gratuluję Ci:P tym razem udało mi się być nad tobą (w nawiązaniu do wypowiedzi SB:p ) Wolałabym jednak żebyś był pode mną ...bo wolę koszulkę niż czapeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Ok:) Obiecuję poprawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Fajna zabawa była, aż wszedłem do booka zobaczyć, czy obstawiają narciarstwo, ale nie było. Jak mi Cuche źle pojechał, to myślałem, że mu z pięści wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi