Homar Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 "Lista alpejczyków kontuzjowanych w ostatni weekend jest niestety długa. Sezon olimpijski zakończył się już dla szwajcarskiej narciarski Sandry Gini. Zawodniczka doznała urazu więzadeł kolana w trakcie slalomu w Aspen. Sandra Gini w ostatnim czasie wciąż ma problemy z kontuzjami. W lipcu musiała przerwać treningi z uwagi na uraz prawego kolana; teraz w Aspen zerwała więzadła w lewym. Diagnoza lekarzy nie pozostawiła Szwajcarce złudzeń - nie wystąpi na igrzyskach olimpijskich w Vancouver ani w jakichkolwiek innych zawodach w dopiero co rozpoczętym sezonie. Gini to medalistka mistrzostw świata z 2007 roku z Aare, gdzie sięgnęła po brąz w zawodach drużynowych. W Pucharze Świata najwyżej sklasyfikowana była na szóstej pozycji w 2008 roku." za SportoweFakty.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 :eek: Kurde...jakiś pechowy ten sezon. Jeszcze na dobre się nie rozkręcił a tu już rezygnacje, kontuzje... i to w zastraszającej ilości. Co jest!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Czytam wszystkie sportowe niusy Homara, ale po ostatniej serii to sie mnie reagowac odechcialo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Sok przepraszam! obiecuje że nastepne bedą wesołe... Mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Czytam wszystkie sportowe niusy Homara, ale po ostatniej serii to sie mnie reagowac odechcialo :( To daj Go do ignorowanych A sezon rzeczywiście paskudne ma otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi