matist Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Jak w temacie - Może ktoś ma jakieś wrażenia lub opinie o tej instytucji? Zapotrzebowanie - sprzęt dla początkującego i w niiiiskiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pieszy Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Byłem tam jakiś miesiąc temu. Mają troszkę tego sprzętu więc jest z czego wybrać i przy okazji kogoś się doradzić. Z tym, że z cenami różnie to bywa jak dla mnie troszkę zbyt wygórowane jak na używane narty. Sam rozglądałem się za nartami i o wiele okazyjnie kupiłem na allegro. Moja rada Idź, rozejrzyj się, popytaj. Może znajdziesz coś dla siebie. Oglądanie i porada nic nie kosztuje, a więc nic na tym nie tracisz Sam mam zamiar skoczyć tam w następny weekend. PS przy okazji spytaj też czy skupują może sprzęt czy zajmują się tylko sprzedażą i daj znać na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 najlepsze okazje mozna wyhaczyc na allegrooo,a na gielde warto - ale pamietaj - targowac sie musisz:Dtu mozessz sobie wytargowac nizsza niz zakładali:D skup=dadza ci psie pieniadze bo tez musza zarobic-robisz foto i na allegro lub gumtree:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi