morito Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 (edytowane) Witam! prosze o jakies opinie ludzi po kursie w tej dyscyplinie ciekawie to wyglada... Edytowane 2 Grudzień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Kolego/Koleżanko Morito, Z twojego postu wywnioskowałem, że nie zaznajomiłeś się z naszym forum, tylko wpadłeś i zamieściłeś reklamę szkoły zajmującej się różnymi rodzajami latania na "szmacie". Jeżeli chciałbyś rzeczywiście poznać naszą opinię, to najpierw powiedziałbyś coś o sobie a nie zachowywał się jak akwizytor rozdający ulotki na ulicy. Takich tu nie lubimy. pzdr misal 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Nawet mi się "gęby" nie chciało otwierać jak to rano przeczytałem. Szkoda,że to nie jest już data po Mikołaju bo już by tego postu nie było. A tak to trzeba czekać aż Bończa wstanie i zrobi co trzeba.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Mikołaj już blisko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Mikołaj już blisko ... Na razie jakiś mikołaj zajumał linka z 1 posta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Na razie jakiś mikołaj zajumał linka z 1 posta:D Pewnie ma go w swoim worku :p:p ....z prezentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Kolego/Koleżanko Morito, Z twojego postu wywnioskowałem, że nie zaznajomiłeś się z naszym forum, tylko wpadłeś i zamieściłeś reklamę szkoły zajmującej się różnymi rodzajami latania na "szmacie". Jeżeli chciałbyś rzeczywiście poznać naszą opinię, to najpierw powiedziałbyś coś o sobie a nie zachowywał się jak akwizytor rozdający ulotki na ulicy. Takich tu nie lubimy. pzdr misal swietnie to napisales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morito Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 (edytowane) speedriding Przepraszam serdecznie Wszystkich! Faktycznie chyba nie doczytałem regulaminu, pewnie było juz zbyt późno i główka nie pracowała jak trzeba. Jak wynika z tekstu chciałbym spróbować jazdy na nartach ze skrzydełkiem Niestety w necie skąpo na ten temat. Sorki za niby reklamę, ale innych nie ma- wiec pytam... Poza tym reklamę chyba ta szkoła ma dobra, ponieważ jest fajny art... na ten temat na skionline : http://www.skionline.pl/stacje/index.php?co=newsy&id_newsa=5586&rss=1 Chciałem tylko zasięgnąć informacji bezpośrednio od ludzi, którzy zdecydowali sie na uprawianie tego sportu. Wydawalo mi sie, ze to dobra miejsce na zapytanie... Jestem z Wrocławia, jeżdżę na nartach od 10 lat i kocham góry... pozdrawiam. Morito Edytowane 2 Grudzień 2009 przez morito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Nawet mi się "gęby" nie chciało otwierać jak to rano przeczytałem. Szkoda,że to nie jest już data po Mikołaju bo już by tego postu nie było. A tak to trzeba czekać aż Bończa wstanie i zrobi co trzeba.:D Figo będziesz po 6.12 moderatorem??? To już gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Przepraszam serdecznie Wszystkich! Faktycznie chyba nie doczytałem regulaminu, pewnie było juz zbyt późno i główka nie pracowała jak trzeba. Jak wynika z tekstu chciałbym spróbować jazdy na nartach ze skrzydełkiem Niestety w necie skąpo na ten temat. Sorki za niby reklamę, ale innych nie ma- wiec pytam... Poza tym reklamę chyba ta szkoła ma dobra, ponieważ jest fajny art... na ten temat na skionline : http://www.skionline.pl/stacje/index.php?co=newsy&id_newsa=5586&rss=1 Chciałem tylko zasięgnąć informacji bezpośrednio od ludzi, którzy zdecydowali sie na uprawianie tego sportu. Wydawalo mi sie, ze to dobra miejsce na zapytanie... Jestem z Wrocławia, jeżdżę na nartach od 10 lat i kocham góry... pozdrawiam. Morito Widać, że intencje miałeś czyste, a więc spoko. Witaj w naszej społeczności. pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Figo będziesz po 6.12 moderatorem??? To już gratulować Pudło !!! Ale jak pisał JC Mikołaj już blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi