peszkod Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 (edytowane) [YOUTUBE] [/YOUTUBE] [YOUTUBE] [/YOUTUBE] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=P4eZJh3FFg0&feature=fvw[/YOUTUBE] [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Edytowane 2 Grudzień 2009 przez peszkod 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Dzięki za wrzuty:) My się spieramy slalomki, gigantówki, o oni jeździli na klepkach i to jak. aż miło popatrzeć. I jeszcze do tego Mike Oldfield normalny odlot:D:D:D Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 (edytowane) Super filmiki, najlepszy drugi i ostatni:) Generalnie to widoki się nie zmieniły i to mnie cieszy:rolleyes: wiecie... np nietknięty puch, drzewa w śniegu, rozlatujaca się chatka z drewna:rolleyes: Jakby ktoś chciał nakręcić filmik którego akcja się rozgrywa w tamtych czasach to dałby radę nawet gdzieniegdzie się zachowały jeszcze wyciagi z tamtych czasów Do tego tematu pasuje ta piękna fotka niewinnego dziecka z iskierką w oczach:D Edytowane 2 Grudzień 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Dokładnie , powrót do korzeni! Niema co zapominać! Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Moje pierwsze narty były właśnie takie. Aż łezka się w oku kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Ja zaczynałem od Polsportów po tacie Też fajne wspomnienia! Heh Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Miłe "złego" początki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Moje pierwsze narty były drewniane, z paskami do przypinania butów. Ale najważniejsze, że "hand made". A strasznie stroma góra, z jakiej wtedy próbowałem zjechać, miała dwa metry długości i spadek jakieś 40 cm. No ale wtedy to był dla mnie Kasprowy. Szkoda, że zdjęć nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Super filmiki, najlepszy drugi i ostatni:) Generalnie to widoki się nie zmieniły i to mnie cieszy:rolleyes: wiecie... np nietknięty puch, drzewa w śniegu, rozlatujaca się chatka z drewna:rolleyes: Jakby ktoś chciał nakręcić filmik którego akcja się rozgrywa w tamtych czasach to dałby radę nawet gdzieniegdzie się zachowały jeszcze wyciagi z tamtych czasów Do tego tematu pasuje ta piękna fotka niewinnego dziecka z iskierką w oczach:D A teraz to nie iskierka tylko łezka mi się zakręciła w oczku ;) I te ówczesne KASTINGERy na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Moje pierwsze narty były drewniane, z paskami do przypinania butów. Ale najważniejsze, że "hand made". A strasznie stroma góra, z jakiej wtedy próbowałem zjechać, miała dwa metry długości i spadek jakieś 40 cm. No ale wtedy to był dla mnie Kasprowy. Szkoda, że zdjęć nie mam. Moje pierwsze narty były podobne, a moim Kasprowym był Stadion Dziesięciolecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Taaaaaaa.... Rozmarzyłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Ja na początku miałam taki krótkie plastikowe narty, miały być żółte ale były zżółkło-białe... a potem Tatuś mi sprawił Mladosty:) To były już prawdziwe narty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 a ja byłem taki malutki że nawet nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 dla tych co maja mozliwosci i posiadaja czy to kablówke czy zwykły talerz polecam codziennie godzina +/- 6:50 na kanale TW1 leca primo-kamerli z wiekszosci stoków w Alpach i nie tylko-pokazuja utrudnienia na drogach al;e co najwazniejsze dzisiaj POKAZYWALI FILMIKI Z LAT DOBRYCH 50 co za widoki,ludzie cwiczyli na nartach jak i jezdzili-pokazywali stroje no i stare samochody odpowiednie do tamtego okresu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Dzieki. No to trzeba będzie wcześnie wstawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 no trzeba trzeba ja generalnie wstaje o 5.50 potem z psem i pieczywko potem kawka i ogladam tvn24 i potem latam do kanału wyzej wymienionegoo ogladam czy to kamerki na stoki czy czasem własnie programiki o nartowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Taaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 no trzeba trzeba ja generalnie wstaje o 5.50 potem z psem i pieczywko potem kawka i ogladam tvn24 i potem latam do kanału wyzej wymienionegoo ogladam czy to kamerki na stoki czy czasem własnie programiki o nartowaniu. oj Paweł to ładnie Cie żona wytresowała kurde musze do niej napiać z gratulacjami:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Właśnie wtedy jest jeszcze spokój. Żona śpi, dzieci śpią. Potem się dopiero zaczyna. I jest już tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Ale rzutem na taśmę osiąga się w końcu wieczór. A potem znowu jest na szczęście 5.50 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi