Homar Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 (edytowane) Nie pojechaliście, poprostu ktoś tu jest może troche zarozumiały każdy jest ciekaw co z tego wyjdzie wydaje mi sie, a Lupus ma swoja teorie - należy to zrozumieć. Jednak jakoś mnie rozbawiła ta gadka jego na temat tego co do czego używa... prawdziwy Modern Man Przepraszam jeśli Cie mój drogi uraziłem tym którzy podłapali idee i zrozumieli żart gratuluje i dziękuje A teraz wrócmy do tematu... Edytowane 3 Grudzień 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Heh, poprostu Lupus ma inne zdanie i tyle. Co do tych rekawiczek dalej, to powiem tak: w narciarskich na motor w zimie bym nie poszedł, ale w motocyklowych na narty z wielką chęcią, czuć, że ręce są bezpieczne! Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 myślę że w motocyklowych da się pośmigać na nartach ale jak są ocieplane i na zimę . Dlaczego by nie spróbować jeśli ktoś pojeździ to niech da znać jak wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 myślę że w motocyklowych da się pośmigać na nartach ale jak są ocieplane i na zimę . Dlaczego by nie spróbować jeśli ktoś pojeździ to niech da znać jak wrażenia Staszku! Ten wątek jest dokladnie o tym, o zimowych rękawiczkach motocyklowych. Tylko może nas zmylić ze względu na dosyc obszerną dyskusję na temat produktów z opcją jednego zastosowania;) Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Staszku! Ten wątek jest dokladnie o tym, o zimowych rękawiczkach motocyklowych. Tylko może nas zmylić ze względu na dosyc obszerną dyskusję na temat produktów z opcją jednego zastosowania;) Ski 4 life To myślę że jak najbardziej da się na nich pojeździć na nartach i może być nawet cieplej niż w narciarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 To myślę że jak najbardziej da się na nich pojeździć na nartach i może być nawet cieplej niż w narciarskich Popieram, Stach na prezudenta! heh Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Powiem wprost. Moim zdaniem,a wynika ono z doświdczenia, rekawice motocyklowe znacznie róznią się od narciarskich. Są sztywniejsze, uchwyt do manetki jest nieco inny niz do kijków. Stąd uważam, że mozliwe iż testowanie tego radzju sprzetu ma sens, to jednak prościej jest kupić coś co jest przeznaczone np. do jazdy na nartach. Jeśli "wątpiący" jeżdżą motocyklem na codzień, to uważam, że wiedzą co robią. Jeśli nie to można skorzystać z sugestii. Ja mam rękaiwce do różnych sportów. Kaski też. A jakby ktoś pytał ze złośliwych, to na autostradę mam inne auto a do jazdy w teren z rowerem i z nartami inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 viking wczoraj w oszołomie widziałem takie rekawice za 239zł rzucone między inne, z ciekawostek były jeszcze protectory też vikinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Aż żal, jak wytrzymają do wiosny to będą dopiero w dobrej cenie, 239 - 40% i tylko miec nadzieję że się nei sprzedają do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) http://www.allegro.pl/item840286543_rekawice_viking_roz_8_skora_wysylka_gratis.html na alegro może komuś się uda tanio Edytowane 8 Grudzień 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Właśnie dokładnie tydzień temu zastanawiałem się nad nabyciem takich tylko że w cenie 340zł (może do negocjacji), ostatecznie zdecydowałem się na coś takiego w tych samych kosztach.[ATTACH]919[/ATTACH]Nie jestem pewien czy dobrze zrobiłem, ale snowlife wydawał mi się jakiś taki bardziej "cywilny" i miększy Dla zaiteresowanych było jeszcze coś takiego [ATTACH]920[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 ja takie vikingi kupiłem w zeszłym sezonie na krópówkach:D za 199 i na początku też wydawały się takie nieprzyjazne ale szybko zmiękły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackb Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Ułahahaaaaa Rewelacja. Właśnie się zarejestrowałem, bo wcześniej myślałem, że tu tylko "szpece" od nart pisują, ale widzę że Joemonster się chowa. Świetna dyskusja o rękawiczkach, wspaniałe komentarze i przycinki. Brawo za poczucie humoru. Zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Rewelacja. Właśnie się zarejestrowałem, bo wcześniej myślałem, że tu tylko "szpece" od nart pisują, ale widzę że Joemonster się chowa. Świetna dyskusja o rękawiczkach, wspaniałe komentarze i przycinki. Brawo za poczucie humoru. Zostaje. poczytaj inne wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Marcin cholera Następnym razem dzwoń do mnie na komórke! Szukam rękawiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 coś za dużo kombinujecie... Moje rekawice - juz 4 letnie - kupiłem na bazarze za 16 zl... . W miedzyczasie probowałem i odstawiłem 2 pary takich z napisem atomic i head , . Zawsze wracałem do bazarowych.... jednak jak doliczyć cene tamtych to razem też blisko 200 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Marcin cholera Następnym razem dzwoń do mnie na komórke! Szukam rękawiczek zobacz w oszołomie po drodze może coś będzie............. bez metki z kodem kreskowym to wtedy mogą być jeszcze tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Czekamy wszyscy na informacje z testów rękawic motocyklowych. Ja na narty ubieram Reusche. Tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Ja mogę zdać sprawozdanie z używania dwóch modeli bolida. Dokładnie to carbon XT i bodajże carbon XR. Na pierwszy rzut oka skóra dobrej jakosci, dobrze wyglądające ochraniacze - zdają się bardzo OK. Niestety takie nie są. W temperaturze -10 stopni możemy zapomnieć o cieple. Gdy przyświeci słoneczko - ręce spocone. Dotkniemy mokrego śniegu - w srodku mokro. Jednak najgorsze jest to, że one po pewnym czasie zaczynają smierdzieć, przez to ,że nie odprowadzają potu. Ostatnio przy wykręcaniu tyczek nieco się spociłem - rękawice śmierdziały srogo. Jednym słowem - nie polecam. Teraz śmigam w reuschach x-calibur i jestem zadowolny. Kupione w makro za stówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 ja w moich bolidach mam to samo jak wyjmę ręke ze srodka to prawie jak z obory:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 No więc tak, mamy za sobą dobrą połowę sezonu więc w wielu warunkach już je testowałem: Pożądna skóra, w sumie wizualnie nic do nich miec nie mozna. Tanie, dosyć solidne, do -10 ciepłe, na tyczkach raz przyfasoliłem tym carbonikiem ale nie bolało Niestety są minusy: -Na końcówkach od szorowania po lodzie niteczka zaczęła puszczać -Jeśli jest powyżej 0*C to zaczynają przemakać - -12*C i palce odpadają Moja ocena 6/10. Jednak wróce do swoich rękawiczek ze sport station ze względu na komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 No i Bode trzeba było słuchać starszych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Ja wiedziałem,że tak bedzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 16 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2010 No i Bode trzeba było słuchać starszych:D Wiedziałem, że mi to wypomnisz Lupusie Ale zaskoczę Cię! I tak lepiej się sprawowały niż Bolidy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Oj tak. Wybacz ale nie mogłem się oprzeć pokusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi