KP Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 Nie jestem jeszcze w gronie "zasłużonych", ale może kiedyś zgadamy się na wspólne nartowanie? Często jeżdżę w Kielcach, więc będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 No to jest nas trzech Skionlinowców ze Świętokrzyskiego:) W tym sezonie musimy się koniecznie umówić na wspólne nartowanie - nie widzę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Podobno zima jeszcze potrzyma, więc może będzie okazja. Jak coś dajcie znaka. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2010 ...no i tak oto stałem się Starym Wyjadaczem forumowym...:D:D Wszystkim, którzy znoszą moje pisanie...oraz za wszystkie Dzięksy - Dzięks :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi