dareklewandowski Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Wszystkim Andrzejom życzę spełnienia wróżb,udanego sezonu i dalszej wytrwałości w oczekiwaniu białego puchu:rolleyes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Przyłączam się do życzeń dla Andrzejów, Konstantych i dla Justyn:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Ja też, ja też Wszystkim Andrzejom na forum oziębienia klimatu (w górach oczywiście) pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Dołączam się do życzeń PS: Misal, aleś te 'samiuśkie Alpy' rozreklamował, haha :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Ja też się przyłączam do życzeń! Przede wszystkim dużo śniegu życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Wielkie dzięki za życzenia. Zima bardzo przydałaby się w końcu w naszych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Wszystkiego najlepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Najlepszego i bezpiecznych szusów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Podziękowania za życzenia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi