JC Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Co sądzicie o przygotowaniu trasy w Aspen?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 JAnkesi trochę przesadzili:eek:.Może liczyli na mocne nogi swoich dziewczyn.Vonn kompletnie sobie nie poradziła,ale Mancuso bardzo dobrze.Bedzie ciekawie w drugim przejezdzie i chyba sporo niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Myślę, że taki mieli plan, jak hucu napisał. Vonn górę dość zapierdzialała, a potem błąd i następny... O Julii się wczesniej mówiło, że jest szybka i dzisiaj było już nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 z typowaniami też będzie chyba jak w lotto , a ciekawe jak będzie ze zjazdem czy tam czasem nie będzie za miękko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Agnieszka na razie 24! Agnieszka startując z 40 numerem pojechała bardzo dobrze i na razie jest 24! Strata 3.17 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Chyba jest szansa na 30-tke dla naszej Agi:)Na razie 24-ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Agnieszka z 27. czasem awansowała do 2. przejazdu :D:D Ola Kluś . niestety starciła ponad 7 sek i zajęła 53. m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Agnieszka pięknie! Włoszki poki co knock out :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Brawo Agnieszka! 20. miejsce i wypełniony limit olimpijski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Wyniki slalomu giganta: http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki&id_kalendarza=1670antu kob 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Gąsienica-Daniel 20 po drugim przejeździe GS kobiet w Aspen! Mamy powody do świętowania! Czy to początek gigantowej kariery naszej alpejki ? Oby, ja jej życzę z całego serca zawsze pierwszej 20! Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Brawo Agnieszka! 20. miejsce i wypełniony limit olimpijski! Chyba jeszcze nie - bo muszą być 2 x miejsce w pierwszej 20 danej konkurencji w PŚ. Inne sposoby kwalifikacji są nie do spełnienia. Tu są pełne zasady: http://www.olimpijski.pl/pl/files/Download/vancouver_tabela_kryteriow_v9.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Cześć Swietne zawody. Z musu odlądałem tylko kątem oka ale naprawdę godna i selektywna trasa. Wspaniale było widac doświadczenie niketórych zwodniczek w jeźzie w trudnych warunkach (zwłaszcza pierwszy przejazd) jak się zazębiały i czekaly kiedy złapie. To jest właśnie prawdziwy test technicznej jazdy a nie wożenia się prawo lewo o klepichu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Slalom kobiet Zaczynamy slalom kobiet w Aspen. Wyniki LIVE możecie śledzić tutaj: http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki_live&id_live=6493 Wystartują dwie Polki: Katarzyna Karasińska numer 49 i Ola Kluś numer 68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Sarka zajechała konkurentki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Czy w polskim Eurosport też reklamują Stubai ? pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Czy w polskim Eurosport też reklamują Stubai ? pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen misal _________________ Nie! Ty non stop Trentino i Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 (edytowane) Czy w polskim Eurosport też reklamują Stubai ? Zatrybiłem reklamę Trentino jak dotąd. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Teraz była reklama Livigno. Ale Stubaia nie widziałem. Edytowane 29 Listopad 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Faktycznie na angielsko- i niemieckojęzycznym reklamują Stubai:p,jeszcze za mało narciarzy przyjechało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Na marginesie powiem, że w ubiegłym sezonie w Trentino byliśmy ... na pierwszym miejscu ze wszystkich krajów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Slalom? Wg mnie nie ciekawy, dlaczego ? bo żadna to przyjemność ogladać slizgające sie zawodniczki które bardziej walczą z trasa niż ze sobą naprawde chciałybm zobaczyć tą trase z bliska co też tam musi sie wyprawiać skoro tak doświadczone zawodniczki jeżdża w ten sposob że narty wydają sie ich "nie słuchać". ponad 5 sekund tyle straty dawało prawo startu w II przejeździe... to mowi samo za siebie, z tego co pamietam rok temu było podobnie przewagi były ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Cześć Slalom? Wg mnie nie ciekawy, dlaczego ? bo żadna to przyjemność ogladać slizgające sie zawodniczki które bardziej walczą z trasa niż ze sobą naprawde chciałybm zobaczyć tą trase z bliska co też tam musi sie wyprawiać skoro tak doświadczone zawodniczki jeżdża w ten sposob że narty wydają sie ich "nie słuchać". ponad 5 sekund tyle straty dawało prawo startu w II przejeździe... to mowi samo za siebie, z tego co pamietam rok temu było podobnie przewagi były ogromne. Poziom zawodów oceniasz poprzez swoja przyjemność? Slizganie na nartach - tak jeździmy od wieków. Po prostu trudny stok. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 (edytowane) Poziom zawodów oceniasz poprzez swoja przyjemność? Halo! Gdzie napisałem że był niski poziom ? Napisałem co sądze o zawodach na tak zlodzonej trasie... Czytanie ze zrozumieniem? Cześć. Edytowane 29 Listopad 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Cześć Halo! Gdzie napisałem że był niski poziom ? Napisałem co sądze o zawodach na tak zlodzonej trasie... Czytanie ze zrozumieniem? Cześć. Homarku nie denerwuj sie. Czy ja napisałem że Ty napisałeś że poziom był niski. Myslę, że każde zawody sa probieżem umiejętności. Stok zlodzony trudno - wybór: zawody na zlodzonym stoku albo wogóle. Po zlodzonym tez trzeba umiec jeździć na tym poziomie. Mnie osobiście podobało sie to ustawianie nart w poprzek i czekanie złapie czy nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Co sądzicie o przygotowaniu trasy w Aspen?:eek: ... identyczne pytanie zadal dziennikarz Sarce na mecie, odpowiedziala z usmiechem "I like it" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi