Boogie Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Helloł Helloł, nie zawsze siła zastępuje wagę, można mieć bardzo mocne nogi, ale ważyć za mało by wygiąć nartę... Nie mówię, że nie, czasem mocne nogi ( ale naprawdę mocne, wytrenowane nogi) zastępują pare kilo. Niestety, to taka pieprzona zależność, która nie jednemu już dała w du*ę... Mi też, naszczęście poszedłem na masie w górę bez zadnych białek dupesrołów 7 kilo od zeszłego sezonu, głównie przez siłownię i ćwiczenia na masę przeplatane z ćwiczeniami na siłę no i oczywiście ćwiczeniami pod kątem nart. Ski 4 life a mnie wydaje się ze mając 16 lat po prostu dorastasz:) a na siłownie taką prawdziwa przyjdzie czas i te 7kg to swoją drogą okres twojego wzrostu- dojrzewania ja sam mając 14 lat miałem 155 cm wzrostu by w wieku 16 lat mieć juz 182 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 P.S. może przetestuj wpierw narty a potem sobie wybierz. To stara zasada. Masz już tyle nart do testowania, że starczy Ci do ferii. Opisy to jedno, opinie to drugie a nartki na nogach to trzecie. A Ty na nich bedziesz jeżdził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coelinho Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 (edytowane) to jest straszne na jednym forum piszą żebym brał w ciemno vokle na innym odradzają a do testów jak narazie brakuje śniegu Jeszcze chciałbym zauważyć że nie chce kupować nart na sezon .. ponieważ mnie nastolatka na to nie stać Edytowane 5 Grudzień 2009 przez Coelinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Ja się jednak upieram przy testach. sam równiez będę to czynił w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coelinho Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Postanowiłem:D Dzięki wszystkim za pomoc. Za tydzień pojadę sobie kulturalnie do intersportu w Krakowie podam im 3 modele które wybrałem czyli : Elan Speedwave 12 Fisher Progressor 8+ Volkl Racetiger SC Titanium i tam mi jeszcze na pewno ktoś doradzi. napisze co kupiłem Jeszcze raz WiElKiE DzIęKi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 no na tym doradzaniu w intersporcie to bym nie polegał a raczej dał bym sobie z nim siana.....ale jak tam chcesz , kup tego progresora jak będzie:) jak nie będzie elana jak nie będzie elana volkl a jak nie będzie nic idz gdzie indziej i szukaj w takiej kolejnosci:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 a mnie wydaje się ze mając 16 lat po prostu dorastasz:) a na siłownie taką prawdziwa przyjdzie czas i te 7kg to swoją drogą okres twojego wzrostu- dojrzewania ja sam mając 14 lat miałem 155 cm wzrostu by w wieku 16 lat mieć juz 182 Nie poszedłem nic w górę nie no fakt, że rozrost mięśni mógł byc tym spowodowany. ale myslę też, że przy rozbudowaniu klatki piersiowej i nóg musiało dosjsc pare kilo dla proporcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Nie poszedłem nic w górę nie no fakt, że rozrost mięśni mógł byc tym spowodowany. ale myslę też, że przy rozbudowaniu klatki piersiowej i nóg musiało dosjsc pare kilo dla proporcji. koncząc off topa powiem Ci ze może dojść a także nie- jezeli masz wyższy poziom tłuszczu mozesz go spalać i" na jego miejsce pojawi sie mięsień" a waga może zostać w miejscu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Dzięki wszystkim za pomoc. Za tydzień pojadę sobie kulturalnie do intersportu w Krakowie podam im 3 modele które wybrałem czyli : Elan Speedwave 12 Fisher Progressor 8+ Volkl Racetiger SC Titanium i tam mi jeszcze na pewno ktoś doradzi. napisze co kupiłem Jeszcze raz WiElKiE DzIęKi:) Nie nie nie mój drogi! Nie Inter sport. Byłem świadkiem jak w inter sporcie pan wmawiał młodemu człowiekowi, trzymając w ręce atomic sl d2, że to najwyższy model atomica, komórkowy dla zawodników. Broń Cię panie Boże, tu masz tylu ludzi z doswiadczeniami, że 5 kolesi z interspotu razem wziętych niema takiej wiedzy jak jeden weteran który przejechał całą wypożyczalnie. Ski 4 life! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 koncząc off topa powiem Ci ze może dojść a także nie- jezeli masz wyższy poziom tłuszczu mozesz go spalać i" na jego miejsce pojawi sie mięsień" a waga może zostać w miejscu:) No oczywiscie, że tak. Ale mięsień powstaje równiez w ten sposób. Uszkadzamy mięsień ćwicząc i tkanka mięśniowa na tą rane zarasta powiększając mięsień. I tak w kółko. Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 A ja bym na Twoim miejscu brała te Racetigery- na pewno zrobisz na nich duże postępy. Przy prawie idealnie takich samych parametrach (umiejętności, wzrost, waga i wiek) dostałam Fischery WC SC i nie miałam żadnych problemów z wygiecięm ich. Co więcej mam kolegę również o bardzo podobnych parametrach, który jeździ na Racetigerach i sobie bardzo je chwali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coelinho Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Koniec Wkońcuuu zakupiłem nartki wybrałem Fischer progressor 8+ Niesamowicie mi pomogliście Dzięki bardzo, do zobaczenia na stoku za 10 dni zaczynam sezon Małe Ciche ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 udanej zabawy i pociechy z zakupu:) niech Ci sluzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi